0 0
Read Time:3 Minute, 25 Second

Katia Mosally Familj /\ Katia Caroline Mosally föddes den 26 april 1987 i Alvik, som är en del av Stockholm. Internet har ingen information om hennes familj. är en svensk-syrian som arbetar på Capitol Records i Los Angeles som internationell marknadsförare. Hon lärde sig också att bli advokat på platser som Harvard University och Glasgow University.

Katia Mosally började sin karriär i Sverige, där hon arbetade för Sony Music och Universal Music. Senare flyttade hon till USA och började arbeta för Capitol Records. Hon har bland annat arbetat med Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Kendrick Lamar och Katy Perry. Hon var också en del av teamet som startade bandet The Fooo, vars namn senare ändrades till R&D. I den 17:e säsongen av TV-programmet Idol tog Mosally Nikki Aminis plats som domare. Hon har bott i både Sverige och Los Angeles sedan 2010-talet.

Lite info om Katia Mosally Familj

  • Anders Bagge, Alexander Kronlund och Kishti Tomita får nu en ny följeslagare istället för Nikki Amini till årets säsong av Idol.
  • Skivbolagskvinnan Katia Mosally har jobbat med en rad stora artister internationellt och tror att hon kommer att kunna bidra med ett internationellt perspektiv.
  • Eftersom jag jobbar i LA och internationellt kan jag komma in och bedöma vad som krävs ute i världen, så det är där jag tror att jag kommer att passa in, säger hon i en intervju med Expressen .

Idol, en artisttävling på TV4, är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram. I musikprogrammet tävlar sångare som aldrig tidigare varit på tv om att bli Sveriges nästa Idol. De tävlande måste gå igenom flera auditions och sedan fredagsfinalerna, där tv-tittarna röstar om de ska vinna eller inte.

Men innan tv-tittarna hinner säga något fattar en jury ett beslut. Den har bestått av Anders Bagge, Alexander Kronlund, Kishti Tomita och Nikki Amini i ett antal år. Men Nikki berättade för alla förra året att det var hennes sista säsong och att hon skulle testa nya saker. Vem tar Nikkis plats? Ja, Katia Mosally. Men vem är hon?

Katia började som advokat, men nu är hon chef för internationell marknadsföring på Capitol Records i Los Angeles.

Katia har en mycket framgångsrik karriär över hela världen. Hon arbetar med stora namn som Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Troy Sivan, Kendrick Lamar, Liam Payne, Niall Horan och Katy Perry för att marknadsföra deras musik. I fredagens avsnitt av “Idol” lämnade Katia Mosally ett meddelande till Daut Ajvaz att han kommer att få juryns livboj. Tittarna såg tårar i hennes ögon när hon sa detta.

Hon sa i programmet, “Du har varit på en sådan fantastisk resa. Du är fantastisk och du har berört mitt hjärta.”

När Expressen pratar med henne ungefär en vecka senare säger hon att Ajvaz hade stor effekt på fler än bara henne.

Alla var i tårar. Man skulle ha sett att efter showen, när kamerorna var avstängda, så grät folk överallt, säger hon. Efter föreställningen satt alla bakom scenen och blev väldigt rörda. Anis, Par Lernström var mycket rörd. Han satte sig ner och grät, liksom de andra Idolerna och människorna i kontrollrummet. I fredags var det gråtfest, och kan man få folk att gråta är det bättre att ha en livboj.

Katia har varit intresserad av musik så länge hon kan minnas. Hennes barndomshjältar, som Spice Girls, hjälpte henne att växa upp på ett bra sätt.

När jag växte upp hade jag hjältar som lärde mig bra saker, som att stå upp för mig själv som tjej. Musik har också alltid funnits med mig i mitt dagliga liv. Katia säger att för varje minne hon har finns det alltid en låt som spelades i bakgrunden eller som påminner henne om en viss händelse.

Hon har arbetat i Los Angeles länge nu. Till en början åkte hon fram och tillbaka mellan Sverige och USA. Men sedan lite mer än tre år tillbaka har hon bott i USA permanent, där hon också har en pojkvän.

Katia Mosally Familj
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %