0 0
Read Time:3 Minute, 58 Second

Melissa Horn Pojkvän /\ Astrid Melissa Edwarda Horn Weitzberg är en svensk sångerska och låtskrivare som föddes i Stockholm den 8 april 1987. Hon sjunger folk- och popmusik. Det finns ingenting på internet om hennes pojkvän. Hon sjöng sången “Kungsholmens hamn” vid en minnesstund i Oslo den 21 augusti 2011, efter bombningarna på Utya och i Oslo. Hon var där för att representera Sverige.

I november 2007 hette hennes första singel för Sony Music “Long Nights”. Horn har släppt sex studioalbum, inklusive Long Nights (2008), Say Nothing to Me (2009), Before I Knew You (2011), If You Want to Be With Me (2013), Jag gr nu (2015) och Konstgjord andning (2019).

Lite bio om Melissa Horn Pojkvän

  • Föreställningen sändes i SVT under april 2016. 2019 släppte Horn sitt sjätte album Konstgjord andning efter fyra års uppehåll.
  • Senare samma år gav hon sig ut på en nordisk turné med det nya materialet.
  • 2020 var Horn det årets mottagare av Orusts stora Evert Taube-pris.
  • Hösten 2021 var Horn en av deltagarna i den tolfte säsongen av Så mycket bättre .
  • Efter första avsnittet nådde hon stora listframgångar med sin cover av R&B-sångerskan Cherries låt Lämna han , med en tredjeplats på Sverigetopplistan och en andraplats på Svensktoppen som de högsta placeringarna för versionen.

Det nya albumet av Melissa kom ut 2019. I en intervju med Radio P4 Extra i Sverige berättade Melissa om varför hon aldrig pratar om sitt privatliv.

– Jag har alltid varit noga med att hålla min integritet säker eftersom det är viktigt för mig. Men jag tycker att jag mår bra av att stå utanför när jag får välja själv och göra mitt jobb och hantverk. Hon sa: “Ibland vet jag hur man låter avslöjande även när jag inte känner för det.”

Då betyder det inte att jag är villig att sätta mig ner och analysera låtarna på massor av olika sätt eller berätta vad de egentligen handlar om. Där tror jag att det finns en tydlig gräns för hur länge jag kan fortsätta må bra och tänka att jag kan fortsätta göra musik om samma saker. Jag gillar att vara runt bra människor. Jag vill inte behöva vara vänlig när det inte är rätt tidpunkt.

I höst är Melissa väldigt populär eftersom hon är en av personerna på TV4:s Så mycket bättre. Hon och Thomas Stenström är med i alla shower, medan andra artister kommer och går. Melissa säger till Varvet i en intervju från sommaren 2021 att upplevelsen “förändrade hennes liv”. Det beror på att hon vanligtvis är väldigt privat.

Hon sa: “Det är så konstigt eftersom jag vanligtvis behöver vara ansvarig, men jag vet inte hur de ska kunna få ihop det hela.” Jag insåg snabbt att herregud, jag kunde inte ta på mig en scenoutfit och stanna i den en hel vecka. Jag var tvungen att ge upp.

Hon sa att det bästa var att lära känna så många andra artisterJag fick träffa och spendera mycket tid med några väldigt trevliga människor som gjorde mig snällare, mindre fördomsfull och på ett bra sätt känsligare.

Så mycket bättre” börjar på TV4 i oktober. Melissa Horn medverkar med personer som Peter Joback, Maxida Marak, Siw Malmkvist, Cherrie, Andreas Mattsson, Thomas Stenström, och Daniel Adams-Ray. Melissa Horn säger i “Varvet” att den bästa del var bara att vara nära de andra artisterna.

Hon säger att träffa och lära känna några väldigt trevliga människor har gjort henne snällare, mindre fördomsfull och på ett bra sätt mer känslig. Hon säger också att det var svårt för henne att prata om sig själv.

Melissa Horn var där varje dag, så hon kunde träffa alla.Det är konstigt, för jag brukar gilla att vara ansvarig, men jag vet inte hur de ska kunna få ihop allt vi gjorde tillsammans, och just nu känner jag inte att det blir så stort. en del. Men, säger hon i “Varvet”, det kan definitivt förändras.

har träffat reportrar som bara vill veta om sina personliga liv. “Vem är du med nu? Hur är det med pojkarna?” Det är inte intressant heller. Samtidigt förstår jag att jag inte kan skriva den sortens texter jag gör och inte kunna prata om dem. Det är svårt att göra. Jag har funderat mycket på det, men jag vet fortfarande inte hur jag ska göra. Hon säger: “Jag är verkligen ingen räv på intervjuer.”

Melissa säger ja på frågan om hon fortfarande kan skriva texter för att arbeta igenom personliga saker. Det är svårt när skrivandet visar hur saker och ting verkligen ligger till, för jag kan strunta i saker hur mycket jag vill i min vardag, men det är inte så jag känner.

Melissa Horn Pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %