0 0
Read Time:3 Minute, 46 Second

Nina Rung Familj /\ Nina Rung är en svensk debattör och talare som föddes den 26 december 1981.Rung är intresserad av frågor om våld och sexualiserat våld i relation till kvinnor eftersom han studerat dessa ämnen vid Stockholms universitet.Hon har arbetat på Stockholmspolisen för att bekämpa våld i hemmet och sexuella övergrepp mot barn och hon har lång erfarenhet av såväl normativt arbete som förebyggande strategier kring våld och sexuella övergrepp.

Hennes argument är att det i första hand finns två sätt att bekämpa fenomenet med barn som är grymma mot varandra: för det första genom att lära barn om deras rättigheter och privata kroppsdelar; för det andra genom att lära djur samma sak. Rung har presenterat flera förslag för att minska våld i intima relationer, som att stärka elevernas kunskaper om våld i nära relationer i för- och eftergymnasiala miljöer och att kräva att idolgrupper arbetar mot machonormer.

För att förhindra och förhindra spridning av vld i hemmet grundade Rung och sambon Peter Svensson 2014 organisationen Huskurage. De utbildar fastighetsförvaltningsbolag och kommuner om Huskuragepolicyn.

Fakta och bio om Nina Rung Familj

  • Oroa dig inte i onödan om du inte vet hur du ska hantera situationen eller vad du ska göra åt den.
  • Med den ökade tid som många elever nu har till skolan är det inte förvånande att eleverna spenderar mindre tid på att interagera med sina iPads och andra elektroniska enheter.
  • Det är möjligt att många av de högre upp gör sitt arbete online, vilket skulle göra det mer utmanande att få deras uppmärksamhet om du var en vampyr.
  • Generellt sett är det svårt att måla upp en vacker bild av det faktum att så många män bor ensamma.
  • Det är viktigt att vara vaksam för att minska riskerna, och ett sätt att göra det är att fråga om onlineaktivitet och om någon har vidtagit åtgärder som inte verkar vara i företagets bästa intresse.


För att avgöra vilken sida av rummet han befann sig på och för att varna alla där om att alla som protesterar mot bilder, vill ha bilder eller filmer eller har andra funderingar kring bilder bara ska höja på ögonbrynet och berätta.Enligt Nina är det inte nödvändigtvis barens ansvar utan snarare den som tittar på de störande fotografierna och känner skuld för dem.


Eftersom det finns risker med alla spel där barn kan bli kontaktade av andra spelare, är närheten till en vuxen i ett onlinespel som spelas av ett barn på samma nivå som de är i skolan en viktig faktor.Bekanta dig med spel- och forummekaniken, tänk på att barn bara kan skapa privata profiler på webbplatsen och delta regelbundet i samtal med barn om deras ambitioner att vara något annat än en krngel.


Enligt Nina kan kvinnor bli starkare och mer självsäkra i sina egna hem trots förekomsten av våld i hemmet, sexuella övergrepp och andra former av övergrepp.När vi är i sällskap med vuxna bör vi utöva samma mognad och kunskap som vi skulle göra med barn.Detta gäller oavsett om vi är i vårt eget boende eller bor hos en förälder, en vän eller en kollega.Stiftelsen Huskurage grundades 2014 med hjälp av sambon Peter Svensson med målet att minska och eliminera vld i hemmet genom att anställa mammor som kan ge svar.
De sprider bostadspolitiken till företag och kommuner.


Rung arbetade som konsult i EU:s Judex+-projekt från 2016 till 2018.Projektets mål var att skapa en mekanism för att garantera säkerheten för barns rättigheter under könsrelaterade vld-tester.Rung undervisar inom ramen för Treskablinoll, en grupp som främjar sexualundervisning för barn.Rung Zaida Catalán tilldelades 2020 Rung Zaida Catalán-priset för sitt arbete med att bekämpa döden och främja värdighet.


Kriminalpsykologen Nina Rung säger: “Jag oroar mig för mina barn om skolor stänger.
“Det finns fortfarande många familjer tillsammans på grund av mig och coronaviruset.
Enligt kriminologen Nina Rung innebär det att kvinnor och barn står inför en större fara att bli kidnappade och mördade i sina egna hem.Corona-viruset påverkar samhället i stort och debatten om huruvida skolor ska stängas eller inte fortsätter i en oförutsägbar takt.
Det ger mig viljorna big time!


Dels för att vi vet att utsattheten stiger när barn är mer hemma för att det finns fler konfliktmöjligheter, och dels för att föräldrar nu riskerar att bli släppta från sina jobb.
Många ungar har nog en egen trygg plats på förskolan och grundskolan, säger hon.

Nina Rung Familj

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %