0 0
Read Time:3 Minute, 37 Second

Regina Lund Sjuk /\ Den svenska ska-spelaren, sångerskan, textförfattaren, poeten och författaren Regina Charlotta Theodora Lund föddes den 17 juli 1967 i Vasa, Finland (även om hon faktiskt var folkbokförd på Stockholms Farsta församling, där den moderna dagen skrevs). Regina Lund är mamma till regissören Christian Lund och skridskoåkaren/dansaren Sonja Lund (som båda är födda i familjen Karlsson). Regina Lund föddes i den finska staden Vasa av föräldrar som var aktiva i teatergemenskapen. Hon växte upp i Gävle med sin advokatpappa Wiggo Lund och bibliotekariemor Brita Wahlquist.

Hon tävlade på elitnivå i gymnastik för GGF (Gefle Gymnastik Förening) 1975-1979, och hon tog guldmedalj under 1970-talet i Gästrikland/Hälsingland. Dessutom var hon jazzdansinstruktör och uppträdde som barn i Gävle Musikteater. Hon gick gymnasiet i Salt Lake City, Utah, 1984 och 1985.

Hon studerade på Teater- och operahögskolan i Göteborg, Sverige 1989 till 1992 efter att ha tagit danslektioner i Pineapple Dance Studios i London 1988. Medan hon gick i teater skolan bytte hon artistnamn från Lotta till Regina i samtal.Lund medverkade i ett antal Gävlebaserade barnteateruppsättningar och deltog tillsammans med sin mamma i det legendariska Tältprojectet 1977.

Hon gjorde sin skådespelardebut vid 11 års ålder i sin fars regisserade tv-film Den nya människan (1979). Hon slog igenom till en bred publik i sina roller som Laila Klang, radiovärdinna från Tierp, i radioprogrammet Klang & Co 1993, och som Mona, sekreterare, i TV-serierna Rederiet 1994, 1995 och 2001. 1995 vann hon Privatteaterpriset för bästa kvinnliga musikaliska artist för sin insats i “I Hear the Laughing”, och hon nominerades till en Golden Globe för sitt arbete i “Sjoen”.

Fakta och bio om Regina Lund Sjuk

  • Under många år kämpade Regina Lund, då 50 år gammal, mot cancern.
  • Idag gav veterinärerna skeeball-spelaren en glad smooch på kinden för att låta henne veta att hon är städad och redo att gå.
  • Nu berättar hon om sin ensamhet, sin sorg över föreställningen av “Bonusfamiljen” och sitt nya liv.
  • Hon uttrycker djup tacksamhet för att hon och hennes barn fortfarande lever och mår bra.
  • Regina Lund fick sommaren 2013 besked om att hon hade bröstcancer och snart skulle dö.
  • Regina Lund genomgick en omfattande behandling efter att ha genomgått en operation där kirurger tog bort en stor del av skridskoåkarens bröst.
  • Efter fem år känner hon sig äntligen nöjd med sitt liv och kan med tillförsikt säga “Jag är friskförklarad”.
  • Och lite sliten efter en femårig resa som har varit ett rejält slit.
  • Jag är ganska tacksam över att jag lever och att jag har en frisk son.
  • Jag är tacksam för livet, säger Regina Lund.


Det har dock aldrig varit någon dans på rosenblad.Regina Lunds nya liv har officiellt börjat.Hon hade nyligen en framgångsrik konstutställning, fick en roll i Lukas Moodyssons HBO-serie Gösta och gör framgångarSVT:spopulärafamiljekomediBonusfamiljen.Artisten och skridskoåkaren Regina Lund, 53, fickdiagnosen bröstcancer 2013.Den efterföljande kampen mot sjukdomen varade i många år.Det är jättebra. -Det är fantastiskt.
Jag uppskattar det verkligen.


Dessutom var hon lite sliten från sin femåriga resa som hon medgav var “mycket utmanande” när hon berättade för Expressen 2018. Regina Lunds popularitet har varit på uppgång de senaste åren trots hennes långa frånvaro från vanlig tv.Både i SVT:s succéserie Bonusfamiljen och HBO:s GoT. Också i samma intervju med Expressen beskrev hon hur svårt det var att spela Bonusfamiljen på grund av den behandling hon fått.


Det har gått två år sedan Reginas fall slutligen löstes.Hon berättar om hur hon mår i dag efter att ha deltagit i New York Times morgonnyhetssändning i tisdags.Det kommer bara att bli bättre härifrån och framåt, säger hon i programmet.Vårens ankomst och coronapandemin har medfört djupgående förändringar i vårt dagliga liv för många av oss.


Regina bodde ensam i USA när globala restriktioner först antogs.Regina Lund om sitt nya kärleksliv efter många år av singelLäs merNär pandemin slog till hade jag fyrtio minuter på mig att förbereda mig och flyga till London.Det var precis vid den tidpunkt då Storbritanniens premiärminister Boris Johnson checkade in på sjukhuset.
Allt var en fullständig och total förödelse.Regina utbrister, “Jag hade hela London för mig själv; det var fantastiskt!” Det här är Regina Lunds uppstoppade nalle.

Regina Lund Sjuk

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %