0 0
Read Time:3 Minute, 42 Second

Dante Zia Pojkvän /\ Dante Zia föddes den 19 februari 1993 och är nu 28 år gammal. Trots Holmeja-födseln ser han nu Malmö som sitt hem. Dante växte upp av sin far, 53-årige Paolo Zia, hans mamma, Elisabet Zia, och deras fem syskon; en av dem, Oscar Zia, är en välkänd artist.

Dante Zia är Oscars storebror, och bröderna har varandras ryggar oavsett vilka vägar de tar i livet. Oscar bestämde sig för att behålla tummarna för Dante efter att han deltagit i Sveriges Masterkock. Att ha honom i närheten är jättebra tycker jag. Anledningen till att jag fortsätter så länge är att

försök att konsumera så mycket av det han producerar som det är mänskligt möjligt”, skrev Oscar Zia tidigare till Nöjesbladet. Han förklarade: “Jag uppskattar verkligen ditt sällskap när jag försöker lugna mina nerver. Han verkar utanför väggen, men jag tror på honom i alla fall. Jag håller tummarna för att han kommer med äkta italiensk mat till det lilla bordet. För Dante är köket universums centrum.

Fakta och bio om Dante Zia Pojkvän

  • Och han tävlade i 2018 års Sveriges Mästerkock på svensk tv. Som ett resultat av hoppplattformens höjd kunde han delta i tävlingen.
  • Han lät det dock inte komma på sig. Enkelt uttryckt var smältpunkten startpunkten för hans extraordinära kulinariska äventyr. Pasta al Dante, den senaste upplagan av Dantes kokbok, släpps 2020. Får recept (Rätters recept)
  • Boken är indelad i tre komplexitetsnivåer så att läsaren kan välja rätt beroende på hur mycket tid och koncentration de har att ägna åt materialet.
  • Det finns tjugo vegetariska alternativ till bokkens trettiofem köttiga rätter. Dante Zia är inte blyg för att låta sin romantiska sida lysa igenom. Hur har dina känslor för köket utvecklats? Det verkar vara en
  • gigantiska frågetecken Dante kan inte svara på den frågan. Och Dante Zia säger till Hänt: “Haha, lite förvirrad.” Många blir nyfikna på Dantes längd. O
  • scar Zia står på respektabla 187 centimeter. Kan du berätta för mig om din längre bror är längre eller kortare än du? Kortare.
  • Dante Zia säger till Hänt: “Jag är 179,6 centimeter lång.” Det finns mycket rädsla inom mig, och

Jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen, verkligen att detta löser sig. Jag har mycket respekt för honom eftersom han är en snäll och självförsörjande man. Jag hoppas att han ska ta med sig lite äkta italiensk mat till den lilla skärmen. I det här scenariot väntar Oscar Zias beundrare på honom. Det har gått nästan ett halvår sedan Oscar Zia och hans sambo Axel Winqvist började dejta. Svaret är på samma sätt nej.

Den som inte har hört att Oscar Zia, 25, kommer att bli bra för Melodifestivalen i år lever under en sten. Vilket stort skott han har visat sig vara! Han är inte bara ansvarig för logistiken, utan har också duschat och sjungit för publiken. Oscar har pratat med Expressen tidigare om betydelsen av vännen AxelDantes stöd. Oscar växte upp i en stor familj bestående av sin 53-åriga pappa Paolo Zia och sin 55-åriga mamma Elisabet Zia och deras fem barn, varav ett är folkmusikern och artisten Oscar Zia. Den 25-årige Oscar Zia, som ledde årets Melodifestivals programplanering, fick en tuff resa.

Nu är han aktuell med en helt ny show, och den här gången tar han med sig sin 29-årige bror Dante Zia också.Som Oscar Zia berättade i “Efter fem” innehåller det nya italienska sommarprogrammet “Weekend hos Zia” programledarens kvicka upptåg.

Dante och jag är båda väldigt frågvisa människor som idisslar flitigt om meningen med livet. På vilka sätt kan man bli bäst? Och det är en plats vi alltid kan känna oss hemma, eftersom det är i en liten stad i norra Italien varifrån våra föräldrar har emigrerat. Dante Zia, som tävlade i 2018 års upplaga av “Sveriges Mästerkock”, dök också upp i “Efter fem” på den länkade sidan för att prata om den nya satsningen.

Det ska bli spännande. Det är ett annorlunda hem, men det är också där vi delar de mest intima hemligheterna. Det ska bli jättekul att göra det med Oscar.Men hur programstrukturen kommer att se ut och vad som kommer att hända är fortfarande inte helt klart.

Varken jag eller Dante kan förutse hur det kommer att bli. Vi ska ner och ta med oss ​​ett lag, så vi kan regera, säger Oscar Zia.

Dante Zia Pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %