Sat. Sep 24th, 2022

Niclas Norlindh Sjukdom /\ Vissa människor lutar åt vänster. Dessutom restriktiva. Skoja om synnedsättningar är inte en självklarhet. I alla fall inte nödvändigtvis på alla möjliga sätt. Två av de största namnen i den synskaiterade komediscenen nåddes för deras perspektiv på självdistans, reaktioner och tolerans.

Till slut är det Annas tur att ge sig in i handlingen. Materialet är i sin ordning till sista akten och hon hoppas att standup-kursen hon gick förra året ska hjälpa henne att utveckla den timing som krävs för att kvällens framträdande ska lyckas.

Sedan 2004 har publiken på Big Ben, en ståuppkomediklubb i Stockholm, sett sådana som Björn Gustafsson, Petra Mede och Soran Ismail ta några av sina allra första komiska steg. Å andra sidan, den här gången borde prologen inte bara vara rutin; det bör också framkalla svar som så småningom kommer att definiera komikens persona.

Fakta och bio om Niclas Norlindh Sjukdom

 • Anna gör om sig själv.
 • Mysteriet kretsar kring det faktum att blindhet är en faktor för Anna.
 • Hur ska hon veta vilken typ av publik hon har att göra med?
 • Anna fortsätter att göra spratt som filmas och läggs upp på YouTube, och hon börjar känna att hon har åstadkommit något bra.
 • Anna kommer att lära sig att hon förbättrar sig själv genom sociala medier.
 • Vissa personer i gruppen tänkte inte så mycket på inledningen eller resten av läsmaterialet, säger hon.
 • Annas sista uppgift är att ändra inställningen.
 • Materialet förväntas tas upp i det sista avsnittet och hon hoppas att ståuppkursen hon gick förra året kommer att äga rum vid lämplig tidpunkt så att kvällen kan fortskrida som planerat.
 • Sedan 2004 har Stockholms Big Ben ståuppkomediklubb varit en go-to för nya serier som Björn Gustafsson, Petra Mede och Soran Ismail för att framföra sina första standup-set.
 • Anna sköter sitt eget företag.
 • Fällan är designad för att avslöja Annas glömska.
 • På vilket sätt kan hon ta reda på vem majoriteten är?


Anna fortsätter att spela, filmar och laddar upp sina föreställningar på YouTube och tror att hon har åstadkommit något värdefullt.På internet kan Anna låta alla veta att hon är en självkännande person.Det var en diskussion, sa hon, där många var oklara om presentationens syfte och andra aspekter av materialet.Det har gått ett år sedan Anna Bergholtz skapade kategorier efter att ha berättat för världen att kunskapen hon suttit på var fel.


Är det möjligt att få hela bilden?Vissa kanske anser att svaret på denna fråga är uppenbart.
Några nya tillskott till rollistan inkluderar knaster-torra-komedietruppen “Den så skrattar örlorar”, med personer som Niclas Norlindh, Jonatan Jonasson och Andreas Granfors.Tanken är okomplicerad.Du kan vinna pengar genom att skrika förolämpningar mot kameran och provocera din motståndare till slagsmål.


På bara några år har komedigruppen blivit en framträdande plats som en mycket inflytelserik källa för onlineunderhållning, med 161 000 prenumeranter på YouTube, 71 000 på Instagram och över 220 000 likes på Facebook.Tidigare i år släpptes ett nytt expansionspaket för en tidigare släppt brawler, och det innehöll några ganska hemska nya fiender.


Kanske vid ett eller annat tillfälle ansågs vissa typer av skämt vara roliga och spred sig som en löpeld.Om du är född på 1980- eller 1990-talet har du säkert hört talas om en “Alla-barnen-skämt.”Idag kan samma typ av bedrägeri kännas straffande, eller så har de bara slutat vara roliga för dig.Men kan det vara så att skumma grejer som kostar mycket men som ändå lyckas hålla hög kvalitet är helt ok att använda?


Är det inte sant att sammanhanget och poängen med ett skämt är viktigare än något annat?
Kan man förlåta ett plågsamt bedrägeri om det också råkar vara ett slug och genomtänkt bedrägeri?Eller har vi bara blivit allmänt mer känsliga för vår omgivning?

Niclas Norlindh Sjukdom