Wed. Sep 28th, 2022

Putte Nelsson Familj /\ Hus byggt på 1980-talet beläget i Stockholms stadsdel Segeltorp. Gr: Musiker, TV-showrunners och showproducenter, kända för sitt arbete med program som “S ska det lta” på SVT och “Körslaget” och “Postkodmiljonären” på TV4. Från Johanna och barnen Chatilla, Melvin och Benji. Per Fredrick Dawit “Putte” Nelsson är en svensk professionell pianist, textförfattare, dirigent och körledare; han föddes den 5 december 1971 i Addis Abeba, Etiopien.

Putte Nelsson växte upp i Umeå och Västerbotten innan han flyttade till Stockholm 1992.Han är adoptivson till Roland Nelsson, tidigare föreståndare för Erikshjälp, och Gudrun Svensson. Mellan åren 2000 och 2008 var han en integrerad del av musikkollektivet Blacknuss.Nelsson började sin professionella karriär som sessionspianist och keyboardist i olika sammanhang 1996, och han etablerade sig snabbt som en respekterad figur inom musikbranschen.

Han komponerade och producerade musiken till Melodifestivalen 2004 “ntligen”, som innehöll sång från Fre. Nelsson har arbetat med svenska musiker som Carola Häggkvist, Jerry Williams, Lisa Nilsson, Eric Gadd och Dr. Alban. Nelsson har delat scen med flera populära amerikanska musiker, inklusive Ricky Martin, Mariah Carey, Craig David och Mary J. Blige.

Fakta och bio om Putte Nelsson Familj

 • Putte Nelsson, taxichaufför i Stockholm, och hans familj kunde säkra en vattenförsörjning genom att borra ett borrhål från den pulserande Kungens kurva.
 • Han är kanske mest känd för sin roll som joker i SVT-serien So ska det lt 2006–2010.
 • Nelsson och de andra medlemmarna i S ska det lta vann TV-priset för Kristallen i september 2006.
 • Showen har förnyats för tredje året i rad efter att tittarna sa “So ska det lta till rets program” 2006.
 • Han fick Aftonbladets TV-pris 2007 för “Sveriges bästa program” i mars.
 • Detta lyftes fram av Aftonbladets läsare, och det var ett svar på artiklarna “S ska det lta tävlade mot P spret” och “Ett herrans liv.”
 • Nelsson tjänstgjorde som Robert Gustafssons kammarmästare under åren 2010-2012, året då Gustafsson firade sitt silverjubileum.
 • Den spelades över tvåhundrafyrtio gånger på Rondo i Göteborg, Amiralen i Malmö och Cirkus i Stockholm.
 • Polisen larmades om intrånget vid 03.00-tiden på nyårsdagen.
 • Ett fordon som sedan en tid stått parkerat på en gata i Sthammars kommun, Uppsalaregionen, flyttades nyligen.
 • Många detaljer om hur saker och ting fungerade är oklara.
 • Vi översvämmade området så att ingenjörer kunde inspektera det och åtgärda eventuella problem de hittade.


Polisens presstalesman Magnus Jansson Klarin säger att byggnaden har varit tyst sedan morsekod på grund av möjligheten att något kommer att göras med olyckan, men att det är för tidigt att säga vad det kan vara.Tre personer från hytten skickades till sjukhuset och en av dem, en man från den övre delen av vadstället, fick räddas från sina skador.De tre av dem kommer alla sannolikt att få olika skador.


Enligt Jansson Klarin fördes alla till sjukhus med ambulans så fort de kom.Förare kommer nu att hållas juridiskt ansvariga för att ha orsakat allvarliga skador eller dödsfall för andra eller störa trafikflödet genom grov vårdslöshet.Vi tar ett blodprov från patienten men innan vi måste utföra denna brottsrubricering.Forden kommer snart att genomgå en teknisk undersökning.


En 40-årig kvinna har begått självmord efter att ha blivit överkörd av en buss i Göteborg.
En person är helt upprörd vid denna tidpunkt.Polisen sa att de tror att upproret var politiskt motiverat.När natten faller samlas fyra personer: två misstänkta mördare, två misstänkta mordoffer och två misstänkta brottslingmördare.


Två personer blev påkörda av en bil på Hisingen i Lundby på en onsdagseftermiddag.
Nelsson grundade Stockholms sånglärare och sångklass Sjung Nu tillsammans med Lasse Axelsson 2006.Under 2012 fanns mer än tusen medlemmar i kören på olika avancemang.Tio veckors sjungande gospel, pop och visa följs av en avslutande konsert med hela kören.

Team Putte grundades 2013 av Sjung Nu och Nelsson som en egen oberoende musikalisk verksamhet.Nelsson firade sitt 10-årsjubileum i november 2017 med två utsålda konserter i Berwaldhallen.Hans kör av Västers, 2012 års Körslagets vinnare

Putte Nelsson Familj