0 0
Read Time:3 Minute, 41 Second

Sebastian Siemiatkowski Förmögenhet /\ En svensk företagsledare, Sebastian Marcin Siemiatkowski (född 3 oktober 1981) är en av grundarna, VD och styrelseledamot på den svenska banken Klarna Bank AB.1980 emigrerade Siemiatkowskis föräldrar till Sverige från Polen. Han anses vara tvåspråkig (eller trespråkig) (på svenska) (uppfostrades). Han hoppade av Stockholms Handelshögskolan, där han träffade Klarnas medgrundare Niklas Adalberth och Victor Jacobsson. Det året, 2005.

Med ett förväntat nettovärde på 3,2 miljoner dollar i USA den 25 maj 2022, rankade amerikanska affärstidningen Forbes Siemiatkowski som världens 913:e rikaste person. För ungefär en månad sedan var värdet på det svenska teknikföretaget Klarna nära 300 miljoner svenska kronor. Från och med idag har priset halverats. Vd/grundaren Sebastian Siemiatkowskis bortgång är en betydande förlust.

Hans utgiftsrunda på 16,4 miljoner svenska kronor (SEK) i Klarna-tillgångar varade i bara några månader.Det värms upp på Klarna. Under årets tre första månader ökade företagets intäkter till 2,5 miljoner svenska kronor, en ökning med 250 procent från motsvarande tidpunkt 2020. I slutet av maj sa Klarna att företaget skulle säga upp 500 av sina 5 000 anställda, eller 10 % av arbetsstyrkan.Hans uppskattade nettovärde på 3,2 miljarder dollar placerar honom på plats 910 på Forbes lista över världens miljardärer. Sebastian siemiatkowski är aktiv på ett brett utbud av sociala medieplattformar.

Fakta och bio om Sebastian Siemiatkowski Förmögenhet

  • Den senaste tidens marknadsvolatilitet har bidragit till en hastig nedgång i bolagets aktiekurs.
  • Bolagets värde var förra månaden 300 miljoner svenska kronor.
  • Wall Street Journal rapporterar att den nuvarande kostnaden är cirka 150 miljoner svenska kronor.
  • Två av Klarnas grundare, Sebastian Siemiatkowski och Victor Jacobsson, förlorade vardera flera miljoner dollar till följd av att företagets värde ökade.
  • Affärsvärlden identifierar dessa två personer som två av Klarnas fem största aktieägare (vardera innehar 7 % respektive 7,7 % av bolagets aktier). Affärsvärlden rapporterar att Klarna den 29 mars har ett marknadsvärde på 384 miljoner svenska kronor.
  • Värdet på Siemiatkowskis innehav var cirka 26,9 miljoner dollar, medan värdet på Jacobssons var cirka 29,6 miljoner dollar.
  • Ja, det händer, men det händer.
  • För att uttrycka det på ett annat sätt är Siematowskis Klarnaaktier nu bara värda cirka 10,50 miljoner dollar, eller cirka 16,4 miljoner dollar mindre än de var för bara några månader sedan, baserat på dagens totala värde på cirka 150 miljoner dollar.


Jacobssons portfölj har sjunkit i värde från toppen på 18 miljoner kronor till nuvarande nivå på 11,6 miljoner kronor.Niklas Adalberth, den tredje grundaren av Klarna, har bara 0,08 procent av bolagets aktier.I mars i år var Hans portfölj värd 280 miljoner svenska kronor.Värdet har sjunkit med mer än 50 procent det senaste dygnet, till 120 miljoner svenska kronor.


Efter att ha insett att han skulle döda Annie Lööf, centerns ledare, har 33-årige Theodor Engström åtalats för mordförsök.Enligt senator Henrik Olin från säkerhetsrådets lagstiftande tillsynskommitté “kan jag bekräfta att hon har beviljats ​​ett mlsägandebiträde, det vill säga ett brottsoffer.”Det är en betydande affär, uppenbarligen, och det påverkar mig.
Men som en Facebook-användare, Annie Lööf, uttrycker det, “hatet ft inte segra.”
Den senaste tidens osäkerheter har fått bolagets värde att rasa.


Bolaget värderades till 300 miljoner svenska kronor så sent som förra månaden.Det nuvarande pristaket är cirka 150 miljoner svenska kronor, enligt The Wall Street Journal.
Två Klarna-grundare, Sebastian Siemiatkowski och Victor Jacobsson, förlorar miljoner på grund av att värdet på deras bolags aktie har fallit.


Enligt Affärsvärlden äger två av Klarnas fem största aktieägare 7 % respektive 7,7 % av bolaget vardera.Den 29 mars rapporterar Affärsvärlden att Klarnas totala värde ökat till 384 miljoner svenska kronor.Vid den tiden var Siemiatkowskis aktier värda nästan 26,9 miljoner dollar, medan Jacobsens aktier var värda nästan 29 miljoner dollar.Men det var över när det var över.Siematowskis Klarna-aktier är värda runt 10 miljoner svenska kronor i dag, en minskning från 16 miljoner kronor för några månader sedan.


Dagens totala värde är cirka 150 miljoner svenska kronor.Jacobssons innehav är nu bara värt 11,6 miljoner kronor, en minskning med 18 miljoner från toppvärdetKlarnas tredje grundare, Niklas Adalberth, äger för närvarande bara 0,08 procent av bolagets totala kapital.Hans förmögenhet uppskattades till 280 miljoner svenska kronor i mars.Idag har dess värde ökat med mer än 50%, till 120 000 000 SEK.

Sebastian Siemiatkowski Förmögenhet

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %