Sun. Oct 2nd, 2022

Erik Videgård Sjukdom /\ Efter cancer och dess behandling Erik Videgård Sjukdom /\ Efter cancer och dess behandling vaknade Erik Videgrd och gick bort.Den största chocken kom dock efter Erik Videgrd och gick bort.Den största chocken kom dock efter operationen, då han upplevde dubbelt så mycket ångest.Enligt honom var det helt helvetiskt på jorden de två första dagarna.Erik Videgrd, 57, har drivit många kända duvor under sin karriär, bland annat Öst vid Stureplan, Fjäderholmarnas krog och Diana i Gamla Stan.

Nu är han en av de åtta tävlande i TV4:s “Kockarnas kamp”. Enligt hans beskrivning är det ett fantastiskt spel att lägga in.Det är faktiskt bland det mest underhållande jag har gjort i media. Det var en sådan där träff från första dagen, och alla gillade varandra. Han säger att det var den typen av kemi som ingen någonsin varit en del av tidigare. Det har fällts många tårar och uppriktiga samtal som väckts av denna återförening. Ännu mer på kvällen när Erik berättar om sin strupcancer.

För sex år sedan fick han äntligen diagnosen, och sedan dess har han genomgått rigorös behandling.Det var både knivhugg och mobilutdelningar. Man försökte begrava yxan för att förlänga steglängden så långt som möjligt i riktning mot käken.

Fakta och bio om Erik Videgård Sjukdom

  • Nattluften i New York var söt med lukten av frukt.
  • Men den värsta smärtan han någonsin känt kom direkt efter operationen.
  • Efter det vaknade han med en alltför liten dos morfin och lite av den inokulerade substansen i sitt system.
  • Det var den mest spännande upplevelsen jag någonsin har delat.
  • Jag fick en femtedel av de två flinframkallande upplevelser som jag tidigare hade gått igenom direkt i början.
  • Jag hade en snäcka i nacken och kunde inte prata eller ens rufsa i håret.
  • De första två dagarna där var det helt helvetiskt på jorden.
  • Till slut fick han rätt dos, och hans luktsinne började bete sig.
  • Han är kungen av fripassagerare, efter att ha varit värd för både Vladimir Putin och Bill Clinton.


En Hollywood-kock som serverade mat när han själv inte kunde äta.Och kocken Erik Videgard hjälpte till att få honom tillbaka till livet under hela kampen mot cancern.Hem & Hyra fick tillstånd att äta i hans personliga hyreskök.Efter ytterligare utredning av både den behandlande läkaren och en annan läkare som tog en biopsi, fastställdes det att det tveksamma problemet härrörde från en cancertumör i patientens vänstra tonsill.


En typ av cancer som utvecklades som en nasofaryngeal tumör och spred sig i hela kroppen som ett skadligt ogräs.Det gjorde det mycket enklare för mig och min familj att hitta jobb.Den mördande stansen visste inte hur det skulle gå för mig om jag gick över däck.Terapeuter var bara intresserade av cellgåvor och behandling, och diagnosen var en trea i en betygsskala i femte klass.Eriks sätt att ta sig till jobbet, som han kallar “smaklökarning” (eller “kock” på engelska) fick dem att bli helt rädda tills de låg på golvet.
Han skickades till sjukhuset i september samma år.


Tumörerna hade svullnat, men allt verkade hoppfullt när det började läka.Tryckkammarhandlarna indikerade att han, förutom att få upp blodtrycket, också kommit igång bra med blodflödesregleringen.Tandläkaren gick med på att han skulle hålla koll.Och efter undersökningar av både honom och onkologen, samt en tredje läkare som tog biopsi, bestämdes det:

Utbrottet orsakades av en cancertumör i höger sida av halsmandeln.Att ha en cancerstamsom sprider sig lika snabbt som ett nasofaryngealt sarkom skulle ha varit en dödsdom.Jag var inte riktigt stressad efter att ha fått besöket, utan blev istället fokuserad och rationell.Detta är något jag borde rätta till!


Min fru och mina barn fick en betydligt högre lön som ett resultat.Den mördande stansen visste inte hur det skulle gå för mig, eller om jag ens skulle klara det.Diagnosen var extremt bred (en trea på en femgradig skala), och läkarna började genast ge cellgåvor och strålbehandling.Eriks smaklökar är en förutsättning för att han ska kunna arbeta som kock och det tog byborna notis om när de gick till jobbet.

Erik Videgård Sjukdom