Wed. Sep 28th, 2022

Ida Björnstad Familj /\ TV4-profilen Ida Björnstad och NHL-superstjärnan Mattias Ekholm är förlovade. Hon berättar nu om den massiva lykantropin. Det var många leenden hela dagen lång. Ida Björnstad, 36-årig TV4-personlighet och sportjournalist, har gett sitt hjärta till 32-årige NHL-stjärnan Mattias Ekholm. 2015 lanserade hon projektet “Ge bort till sport” och var volontär vid Prags hockeyturnering.

Björnstad var Studio: HockeyAllsvenskan i C Mores programledare säsongerna 2016–17 till 2017–18. Efter säsongen 2017–18 meddelade hon på Halloween att det skulle bli hennes sista. Hennes beslut att åka till USA med sin pojkvän, NHL-stjärnan Mattias Ekholm, var drivkraften. Frida Nordstrand ersatte Björnstad som tränare i C More med början säsongen 2018-2019. Tv-stjärnan Ida Bjornstad och NHL-stjärnan Mattias Ekholm har förlovat sig.

Bröllopet tog sig till närmaste familjs midsommarflotte för en måltid.Den dagen var väldigt magisk, säger Ida, som numera heter Ekholm Björnstad. Ida Björnstad var anställd på TV4/C More från 2013 till 2017, där hon bland annat ansvarade för programmering för nätets hockeysändningar.

Men efter det bestämde sig Björnstad för att se sin ytter Mattias Ekholm i Nashville, som just nu är mitt uppe i sin åttonde säsong med Predators. William och hans yngre bror är båda två.

Fakta och bio om Ida Björnstad Familj

  • Den ursprungliga planen krävde en mycket större bash med många gäster, men schemat var tvungen att ändras på grund av coronapandemin.
  • Även om det bara var vi och några av våra närmaste släktingar, var det en verkligt anmärkningsvärd dag.
  • Ida Ekholm Björnstad förutspår att när världen och solen äntligen samarbetar kommer hon och människorna hon älskar att “fira” och “förnya” sina liv med varandra.
  • Familjen har stannat kvar i Sverige under coronapandemin.
  • Ändå lämnar Mattias nu till Nashville.
  • Så det finns många känslor kring det.
  • Men vi är så tacksamma och glada att vi kunde ge så generöst här.


Den tjeckiske fotbollslegenden Pavel Nedved får äntligen det erkännande han förtjänar.Detta efter att ett mindre smutsigt videoklipp av honom blev viralt för ett tag sedan.Den 50-årige före detta mittfältaren, som för närvarande är vicekapten i sin tidigare klubb Juventus, sågs på kamera när han firade sin 50-årsdag.På bilderna verkar Nedved vara omgiven av kvinnor och försiktigt lyfta en av dem över huvudet.


Den tidigare Ballon d’Or-vinnarens prestation och hyllningen hon fick har hyllats mycket i Italien.Enligt flera italienska nyhetskanaler kommer hans lag, Juventus, dock inte att dra nytta av någon av hans handlingar.Football-Italia hävdar att många publikationer, inklusive Corriere och Calciomercato.com, har rapporterat att publiceringsrestriktioner är slappa.
Det borde vara väldigt lätt att hitta perspektiv på möjligheten att klippet släpptes i avsikt att skada Nedveds rykte.


Vidare har Juventus valt att inte kommentera händelsen på sin hemsida.Enligt en rapport publicerad av Tuttosport kan konsekvenserna för Juventus vara allvarliga, och en officiell figur som Nedved skulle behöva vara försiktig, men videon verkar vara flera år gammal och släpptes nyligen med avsikten att genera klubben.Guido Vaciago, tidningens redaktör, skriver, “Om det är något omoraliskt med detta, så är det det faktum att en persons privatliv, vad han än må vara, nu krävs på ett så skamlöst, ostraffat sätt.


Matchen mellan Juventus och Albin Ekdals Spezia är i morgon kväll.Det innebar att Ida Björnstad, hennes man, NHL-spelaren Mattias Ekholm, och deras barn, William och Maja, kunde återvända till Sverige i början av juni.När hockeysverige.se sänder Björnstads släktträff i fjorden bjuds hela landet in och deltagarna förväntas ta med sig gott om tid att vänja sig vid isen efter en ansträngande lågsäsong.


Mattias, som är på besök utanför stan och inte har så många fina barndomsminnen som jag, ska besöka en primitiv koja med lite utedass.Jag tycker att det är ganska uppfriskande att han inte är precis sådan, som skeptikernas viskningar antyder.Medan Ekholm har tillbringat det senaste året med att spela ishockey med Björnstad Blizzard utan att behöva ta ledigt för att ta hand om sina barn, och nu går han in på en ny professionell väg.


Bit ihop, hans och medförfattaren Marie Oskarssons barnbok, släpps den 10 augusti.Han spelar i en hockeyliga och hjälper till med de små barnen och boskapen på gården.Med Bill Strom som guide får vi träffa NHL-legendaren Mackan “Big Mac” Stroms son.Familjen Strom har återvänt till Sverige efter att ha tillbringat en tid i Nordamerika.Bill har kommit till Björnbyns IK U12-lag, och han är spelklar.Där kommer han att känna intensiv press och stress.

Ida Björnstad Familj