Sat. Oct 1st, 2022

Natalie Davet Barn /\ Hkan Hellström, 42 år, och hans 38-åriga fru, Natalie Davet, har tagit emot sitt tredje barn. Sedan dess har paret fått två söner: Julius, 11, och Sigge, 8.Hkans medarbetare Joel Borg verifierar valpens födelse.Det verkar som att de har barn. Det gick smidigt och föräldrar och barn är alla nöjda. Det meddelar Joel för Nöjesbladet.

I fredags ändrade Natalie sin Facebook-profilbild till en bild på sig själv med en väldigt stor babybula. Men paret har redan tagit emot sitt tredje barn. Natalie Davet är doktorand i barn- och ungdomsvetenskap vid Göteborgs universitet.

Hennes avhandling, med titeln “Jag har alla ldrar I mig! (2020),” är inom området BUKL (Barndom, ungdom, kultur och lärande). Hennes huvudsakliga forskningsintressen är frågor relaterade till ungdomar, inklusive ungdomskultur, könsroller, sexualitet, ålderism, fördomar, diskriminering och utbildning.

Fakta och bio om Natalie Davet Barn

  • Kan Hellström har varit familjens klippa.
  • Och nu, i en exklusiv intervju med SvD Perfect Guides, öppnar han upp om sina känslor för Natalie Davet.
  • Jag betraktar mig inte längre som en “relationsspecialist”.
  • Jag har aldrig haft mer än en tjej i hela mitt liv.
  • Jag har inte dejtat någon utom min enda sanna kärlek, därför kan jag inte prata med upplevelsen av att dejta andra människor.
  • Och det är jättekul att dela med sig av en lång rad upplevelser tillsammans.
  • Både kompetenta och odugliga gremlins.
  • Besök toppen och botten tillsammans, så ser du sambandet mellan dem.


När Natalie Davet tjänstgjorde som hans guide i Rio de Janeiro för 2003 års föreställning av När & fjärran, korsades de två till slut.Deras 15-åriga äktenskap och tre barn senare har inte minskat deras ömsesidiga styrka ett dugg.På frågan om sitt utseende svarade Hkan Hellström: “På en avslutande trädgrdstomt i Saltsjöbaden bor jag i Villa Lervik.”


Här har Elin och Alexander Lervik restaurerat ett 1960-talskataloghus.Tyvärr finns det ingen information tillgänglig om författaren. identifierar du dig som Natalie Davet?Skicka ett meddelande till oss så lägger vi till din korta (max 120 ord) introduktion av dig själv och ditt skrivande på denna sida.Villa Lervik, i Saltsjöbaden, är en kunglig byggnad på en sluttning av gullregn.


Den före detta enplansstugan med uthus har gjorts om till en praktisk tvåplansbostad av Elin och Alexander Lervik.Elin skrev mycket korta personliga brev och förklarade att familjen var intresserad av att köpa en bostad i området och hyra ut den via brevlådor, även om själva husköpet skedde utanför Hemnet.Hkan Hellström och hans fru Natalie Davet har välkomnat sitt fjärde barn.


Hellström räknar ner månaderna till den stora turneringen.Alla föräldrar och bebisar är nöjda.enligt Joel Borg, artisternas manager.Hkan Hellström, 42, och hans sambo Natalie Davet har blivit föräldrar för fjärde gången.Davet gav en hint om nyheten i fredags när hon ändrade sin Facebook-profilbild till en som visar en stor gravid mage.En familj består dock av mer än bara sina föräldrar och avkommor.


De har redan välkomnat sin nya familjemedlem till världen.Joel Borg, mångårig anställd på Hellström, bekräftar att paret nu är stolta föräldrar till tre barn.Det låter som att de har barn.
Joel Borg sa till Nöjesbladet att allt gick bra och att föräldrar och barn var nöjda.

Hkan Hellström blev nybliven pappa bara några månader innan hans massiva nordamerikanska turné, “Rullande ska”, som börjar med en flygresa till Berlin den 27 maj. Folkmusikern och låtskrivaren uppträder även på arenor som Stockholm Stadion, Borgholms slottsruin, Malmös Mölleplatsen, och förmodligen två gånger på Göteborgs Ullevi.
Hkan Hellström släppte sitt senaste album “Du gamla du fria” 2016.

Natalie Davet Barn