Sun. Oct 2nd, 2022

Thomas Di Leva Familj /\ Thomas Di Leva, 56, är en sångare och låtskrivare som har blivit ett individuellt fenomen i den svenska musikbranschen tack vare sin egen musikstil och inställning till livet. P ett fat gjorde honom känd i hela Sverige, och Vem ska jag tro p?, skriven direkt efter statsminister Olof Palmes död, gav honom åtskilliga utmärkelser, bland annat “årets album” från Slitz.

När han var 14 år bytte han efternamn från Magnusson till Di Leva, som delvis inspirerades av hans mammas italienska flicknamn, Lena. Ett namn han nu kommer att ge vidare till sina barn. Di Leva present med 37-åriga Sofie Oscarsson och 20-åriga Lena. Paret åkte på picknick vid en sjö i skogen och mannen skrev följande på sin personliga Facebook-sida:

På den indiska högtiden Janmashtami, som inföll den 28 augusti 2013, firade jag och min vän Sofie genom att ta ett dopp i vår favoritsjö i skogen. När våra hjärtan förenades i obesvarad kärlek sken solen och vattnet gnistrade.

Fakta och bio om Thomas Di Leva Familj

  • 1987 slog han igenom med trummorna och slog igenom med sin musik.
  • För att komplettera sin son Telo från hans äktenskap med Katarina Di Leva har Thomas Di Leva också en son som heter Cosmo från ett tidigare förhållande.
  • Framtida turneringar och spel har låsts in.
  • Efter detta sålde Thomas Di Leva, en välkänd folksångare och låtskrivare, nyligen sin Gibson-gitarr genom en Facebook-annons.
  • Hon sålde för 26 000 svenska kronor.
  • En kär gammal vän, nu långt borta med segern”, beklagar musikern på Facebook.
  • Det har varit ett utmanande år för alla i underhållningsbranschen.
  • Resultatet är en ökad medvetenhet om sin hemmiljö.


Jag har en familj, därför känner jag mig skyldig att betala räkningar och ställa mat på bordet, som Thomas Di Leva förklarade för Expressen.En av hans två konsertgitarrer har fått en ny ägare.Efter ett bra år har du två konsertgitarrer.Men nu när man tvingas sälja en av gitarrerna vet man att man måste kämpa för att hålla sig ovanför vattnet, precis som många andra i branschen.Det är inte alls roligt.


Telo, deras 9-årige son, föddes några år innan uppbrottet.Till och med det var något han skrev om på Facebook.Vi två skulle älska att dela glädjen över en fantastisk händelse i våra liv med er alla.Om allt går som planerat får vi barn i sommar! Efter en otäck olycka skyndade Thomas Di Leva till sjukhuset. “Nästan orörlig, sa han.De skrev i väntan på Telos födelse och sa: “Det kommer att bli fantastiskt, och vi är över månen lyckliga.


“Det här Instagram-inlägget är nu inte tillgängligt för att visas.Det var förstås inte första gången Thomas Di Leva blev pappa.Han har också ett 19-årigt barn som heter Cosmo från ett tidigare förhållande med sin skilsmässa flickvän Katarina Di Leva.Han har redan berättat historier om sina söner för Hänt.Jag har inte hängt med Cosmo på sistone.


Jag vet hur jag var som en artoning och hur ofta folk hörde mig skrika, sedan jag var där, sa han.med sin pappa, men på Katarinas Instagram kan vem som helst kika in på Cosmo, parets son.Den äldsta sonen fyllde nitton i februari och har sedan dess gått ut gymnasiet.

Thomas Di Leva Familj