Thu. Oct 6th, 2022

Liamoo flickvän caroline /\ Per Liam Pablito Cacatian Thomassen, mer känd under sitt artistnamn Liamoo, är en svensk rappare och sångare som höjde sig efter att ha vunnit TV4:s talangtävling Idol 2016. Han föddes den 10 september 1997, i Lidköping.

Han tävlade i den andra semifinalen av Melodifestivalen 2018 i Göteborg, framförde låten “Last Breath”, och gick direkt vidare till finalomgången. Musiken tog slut i ett lugnt gathörn.Han är också en modell för Le Management.

Även 2019 tävlade Liamoo i Melodifestivalen med låten “Hold You”, som han framförde tillsammans med Hanna Ferm i Malmö den 9 februari. Paret gick vidare till sista omgången, där de slutligen placerade sig på tredje plats. Liamoo gick vidare till den sista omgången av Melodifestivalen 2022 genom att uppträda i deltävling 2, med låten “Bluffin”, som gick direkt till finalen. Innan vi går vidare, låt oss ta en kort paus för att prata om Liams otroligt attraktiva vän från filmerna, Caroline. De har ett barn tillsammans, men Carro har aldrig varit villig att delta i offentliga uppvisningar av tillgivenhet tidigare.

På kvällen var hon dock med och dansade och hejade. När en “ny flickvän (eller pojkvän) dyker upp” under Mello-efterfesterna kan det bli lite bökigt. Det beror på att det finns så många människor som vill frossa i artister, arrangera fester och söka uppmärksamhet. Och musiker vill dela äran, så de nöjer sig med att vara coola och kanske känna sig lite utanför om du ger dem all kredit de har förtjänat.

Fakta och bio om Liamoo flickvän caroline

  • I oktober 2021/22 blev musikern Liam “Liamoo” Cacatian pappa för första gången.
  • Vem är alltså barnets mor?
  • Här är ett antal fakta om Caroline Omarein som du kanske inte visste.
  • När Liamoos systerdotter Alina föddes, slösade han över sina barn och sin bästa vän med fina ord.
  • Att jag blev pappa till en liten flicka har förändrat meningen med mitt liv på sätt som jag aldrig hade kunnat föreställa mig.
  • När Liamoo meddelade sina Instagram-följare att han hade blivit pappa sa han: “När du tittade in i mina ögon för första gången glömde jag resten av världen och allt mitt fokus landade på dig.”
  • Så här fortsatte han: När Liamoo, nu 24 år gammal, deltog i Melodifestivalen tidigare befann han sig mitt i ett uppsluppen kärlekskarusell.
  • Nu har artisten kommit tillbaka som nybliven pappa, men hans fru och dotter vill att han till varje pris ska stanna hemma.
  • Jag kommer aldrig att avslöja vem det är, har frontfiguren redan sagt.


Tävlingen Melodifestivalen välkomnar tillbaka en av fansfavoriterna, Liam “Liamoo” CacatianThomessen.Den samtida och roliga “Bluffin'” sps kan bära honom hela vägen till Eurovision song contest i Turin, Italien, med bara en liten bit vin.Trots det har Liamoo redan tagit hem det största priset.I slutet av oktober blev han pappa till en dotter som heter Alina.Jag har aldrig varit den typen att dela mycket från mitt personliga liv online, men att bli pappa till ett litet barn har förändrat mitt perspektiv på livet på ett djupgående sätt.


Romansen mellan Liam “Liamoo” Cacatian Thomessen och Hanna Ferm började under hans Mello-turnering 2018.Nu är han en stolt pappa till sin dotter Alina.Det här är en uppdaterad redogörelse för Mello och Liamoos förhållande.Liam “Liamoo” Cacatian Thomessen, 24, tävlar just nu i Melodifestivalens andra omgång av tävlingen Avicii Arena med sitt bidrag “Bluffin.”Men viktigast av allt, artisten har varit nybliven pappa de senaste tre månaderna.


Expressen ber honom beskriva sina känslor.Han säger, “Jag hade en liten flicka, vilket är verkligen underbart,” och fortsätter: “Jag hade en son, vilket också är underbart.Du är jag, och jag är du.
Men han säger att det är tufft att behöva lämna huset för att jobba på morgonen.
Jag gör det för henne.Min motivation att gå hem kommer från det hårda arbete jag lagt ner på att ta hand om hennes sinne.
När hon blir lite äldre och pappa tittar på tv kommer det att vara väldigt roligt för henne.

Liamoo flickvän caroline