Sun. Oct 2nd, 2022

Hanna Ferm Längd /\ Ferm medverkade i 2014 års upplaga av Talang Sverige, arrangerad av TV4 och sändes på TV3. Det fanns två finalister kvar, och hon var en av dem. 2017, tre år senare, tävlade hon i Idol och tog sig hela vägen till finalen på Globen Arena. Hon slutade på andra plats, strax efter Chris Kläfford.

Efter undertecknandet av sitt skivkontrakt med Universal Music den 30 januari 2018 släppte Ferm sin debutsingel “Never Mine” den 2 februari 2018. Den komponerades av Jimmy Jansson, Isak Alveus Bornebusch och ISELIN, och den producerades av ISELIN. Hennes andra låt, “Bad Habit”, släpptes i juli. Hon skrev och co-producerade den tillsammans med Herman Gardarfve, Patrik Jean, Melanie Wehbe och Hanna.

TV4-sångtävlingen Idol 2018 bjöd på ett gästspel av Ferm den 16 november. Han sjöng duett med en av de tävlande, Bragi Bergsson.Ferm sjöng en duett av “Hold You” med LIAMOO under årets Melodifestivalen. Medan Hanna tävlade i Idol 2017 sjöng de duetter. Föregående års mästare var LIAMOO.

Fakta och bio om Hanna Ferm Längd

  • Den svenska popstjärnan Hanna Ferm är 166,5 centimeter lång och föddes den 23 oktober 2000 i Pixbo, strax utanför Göteborg, där hon fortfarande bor idag.
  • Trots sin ringa ålder har hon under året deltagit i ett antal större språkliga tävlingar och publicerat ett antal originalverk.
  • Hon framför låten “Hold you” i årets Melodifestivalen tillsammans med musikern Liamoo.
  • Även om de uppträder tillsammans i Mello, är varje medlem en soloartist.
  • Många undrar om de är tillsammans eller dejtar, men Hanna har berättat för Modette att hon är singel.
  • Hennes verkliga genombrott kom vintern 2017 när hon tävlade i TV4:s sångtävling Idol, där hon vann en andraplats i finalen och förlorade bara mot Chris Kläfford.
  • Hanna gick vidare till nästa omgång av idoltävlingen tack vare hennes tolkning av Adeles “Rolling in the deep.


“Även 2018 var hon med i programmet ibland som gästvärd.Som rutinerad artist slog hon ihop med musikerkollegan Bragi Bergsson för ett duettframträdande.Samma år var Hanna också en av de ansvariga för att alla göteborgska auditiondeltagare fick ett varmt välkomnande.Dessutom deltog hon i Talang 2014 på TV4, där hon gick vidare till semifinal.Hon deltog i Lingman & Co:s artisttävlingar under ett antal år och vann Stjärnskott 2016. Som ett resultat av hennes insatser signerade Universal Music henne och hon släppte sin första singel, “Never mine”, 2018, följt av “Dålig vana” 2019.


Sngerskan är med i processen från början till slut och skriver texter tillsammans med bandets textförfattare och producenter på produktionsbolaget.Bekväma och naturfärgade färger I beiga toner gärna, men färgglatt har länge ocks varit en favorit, och en färgstark klädstil kommer troligtvis bli hennes grej.Hanna Ferm, född i Not Available, kom in i världen den 23 oktober 2000.Hanna Ferm föddes i Not Available och kommer att fylla 20 år 2021. Hon är för närvarande baserad på Not Available, där hon arbetar som sångerska på fritiden.


Hon är född i Sverige men följer inte längre någon vegetarisk kost.Hon är glad över att kunna kalla sig en del av den kristna trosgruppen.Hon firar varje helgdag och hedrar varje gud och gudinna.Hennes intresse för scenkonst kommer i form av en hobby.Som en hobby tycker hon om att synas i filmer och tv-program.
Finalisterna kommer snart att tävla om vems bidrag som kommer att representera Sverige i EurovisionSong Contest 2019.Är det korrekt att du vet vad de alla är?Hitta finalisterna här!


Hanna Ferm bär storlek 8 i Storbritannien och är mest bekväm i sneakers.Hon bar kläder när hon gick ut, men vardagsskor den andra hälften av tiden.Hennes fru godkänner hennes samling på över hundra par dressade skor.Om Hanna Ferm hade tid och pengar skulle hon gå och shoppa skor varje månad.De svarta och blå nyanserna i Hanna Ferms hår framhäver hennes naturliga attraktionskraft.Hon håller kontakten med sina fans och ger dem den senaste informationen via sitt Instagram-konto, Facebook-sida, hemsida och en artistsida på Spotify.

Hanna Ferm Längd