Thu. Oct 6th, 2022

Clara Klingenström Ex /\ En av Melodifestivalens nykomlingar 2021 är Clara Klingenström. Men visste du att Clara också har deltagit i Idol? Är det då möjligt att hon faktiskt kommer från Gotland? Du kan ta reda på allt som finns att veta om stjärnan på FRIDA-listan.Om du inte behöver Clara Klingenströms hjälp med Another Chance just nu, oroa dig inte för det. Trots den missvisande titeln och undertiteln berättas den sanna historien om Mello-ex-misshandlande stjärnans partners behandling av henne.

Clara Klingenström, 26, klädd i en röd glitteroutfit med jordgubbblont hår och en vit Fender runt halsen, framförde vinnande Mello-låten “Behöver inte dig idag” i den fjärde omgången av Delta Lambda Pi Eta-tävlingen. Hon gick vidare till Andra chansen där hon nu träffar duon Eva Rydberg och Ewa Roos.

Clara förklarar i sitt Aftonbladet att hon blev inspirerad att skriva om sin destruktiva relation med ett ex.

Jag hamnade i ett ohälsosamt förhållande. Jag stannade för att jag var väldigt manipulerbar, jag lyftes och sedan sänktes jag. Clara Klingenström säger i en intervju med Aftonbladet, “Det var svårt att lämna företaget än jag försökte, och sedan eskalerade det till den grad att jag blev stämd.”

Fakta och bio om Clara Klingenström Ex

  • I den beskriver hon att hon kände sig lättad när hennes vänner och familj välkomnade henne tillbaka till sina liv.
  • De satte henne på en båt tillbaka till Gotland och efter flera dagars vila i hennes lilla rum kom äntligen hjälp.
  • Jag gick ut ur mitt rum och in i pianot, och då kom orden till mig: “Det här är vad jag sjunger för mig själv, jag måste ta mig själv härifrån, jag måste bli bättre.
  • “Sedan sekelskiftet har Clara kämpat mot depression och har diskuterat sina experiment med alkohol och droger i tidigare intervjuer i ett försök att lindra hennes nöd.
  • Allt hon ville i början av förhållandet var att bli älskad, och det fick hon.
  • Nu när hon har haft lite tid att reflektera över situationen delar hon med sig av sin historia och beskriver de strider hon övervunnit för att slippa känna skuld för det hon tidigare hade riskerat sitt liv för.


Det ligger i den mänskliga naturen att rationalisera sin olycka genom att säga saker som “jaha, det var kanske bara den här gången” eller “det kanske var mitt fel att han slog ner mig” när man är nere på sin tur.Men nej, det är inte bra alls.Du måste komma bort från klippan och inte tänka mer än så.Om du befinner dig i en liknande situation, som Clara gjorde, rekommenderar jag starkt att du kontaktar en pålitlig vän eller familjemedlem för att få hjälp som den hon fick.2018 debuterade Clara Klingenström, nu 26, i Melodifestivalen.


Stjärnskottet kommer ursprungligen från Visby, Gotland, men delar numera ett hem i Sollentuna med fem andra katter och en hund.Ja, jag har varit nykter de senaste fem åren, men jag förbereder mig nu för att lämna.Mycket bra, men det är lite spänt för mig.För första gången i mitt liv är jag redo att vara ensam.Kvinnor som utsätts för våld i hemmet ska kontakta Kvinnofridslinjen på 020-50 50 50 för hjälp.Det verkar överdrivet till en början, men det kommer att bli så häftigt att du börjar känna dig irriterad över det.


Det behöver inte handla om en specifik person.för mig handlar det om att kunna lita på mig själv för att hitta ljus när jag behöver det; hon säger, “Jag behöver inte någon eller något för att kunna göra det.”Det har funnits tillfällen i mitt liv då jag har fått lägga ner mycket hårt arbete.Det finns en del av mig som är riktigt nere och orolig, och så finns det en del av mig som är väldigt lugn och vet rätt och fel.Det är som om jag pratar med mig själv när jag skriver det här.


Det är nästan så att man är under vatten när man hör namnet “Nanne Grönvall” i en medelålders veteransammanhang.Sammanlagt åtta gånger under året har hon varit med och ställt sig på scenen i den prestigefyllda musiktävlingen.Det senaste året 2020 presenterade hon låten “Carpool Karaoke”, som har fått oväntad uppmärksamhet även utanför Sveriges gränser.Så fort den brittiska tv-personligheten James Corden såg att Nanne hade filmat ett helt avsnitt om att sjunga karaoke i gången direkt framför honom, bjöd han in henne att synas i hans populära talkshow sent på kvällen.Nanne Grönvall har tidigare beskrivit inbjudan till föreställningen som “fantastisk” och “väldigt cool”.

Clara Klingenström Ex