Thu. Oct 6th, 2022

Jett Travolta Död /\ Förlusten av John Travoltas son Jett, som bara var sexton år, har kallats “det sorgligaste som någonsin hänt mig” av Saturday Night Fever-stjärnan.Under en intervju på scenen på Londons Theatre Royal Drury Lane sa han: “Verkligheten är att jag inte visste om jag skulle klara det.”För att citera författaren: “Livet hade tappat sin lyster för mig, och det krävdes mycket för att få mig tillbaka till hälsan.”I januari 2009 gick Jett Travolta, då 16 år gammal, bort efter att ha drabbats av ett anfall när han var på semester med sin familj på Bahamas.

Hans föräldrar, Kelly Preston och Tom Cruise, har senare avslöjat att deras äldsta barn har autism och en historia av anfall.De har också två andra barn, en dotter som heter Ella Bleu som är 13 och en son som heter Benjamin som är 3.Efter Jetts död hävdade Travolta att han “inte ville vakna”, och han tillskriver Scientologikyrkan att ha hjälpt honom att läka under veckorna och månaderna som följde.Efter två år av nonstop support från måndag till söndag sa han: “Jag kommer för alltid att vara tacksam mot Scientology.”

Fakta och bio om Jett Travolta Död

 • Old Bahama Bay Hotel på Grand Bahama Island träffades av blixten och dödade 16-åriga Jett Travolta.
 • Travoltas talesman Michael Ossi sa i en tv-intervju som ägde rum utanför sjukhuset att hans klient hittades “medvetslös” i ett badrum.
 • Bilder som sänds på tv visar hur ambulansen körs i ett försök att förhindra en nödsituation.
 • Flera återupplivningsförsök gjordes utan framgång, och duvan förklarades död innan ambulansen kunde transportera den till Rand Memorial Hospital.
 • Enligt Michael Ossi mår Jett Travolta bra efter sin olycka.
 • Pojken blev sjuk när han bara var två år gammal och fick diagnosen Kawasakis syndrom, ett tillstånd som orsakar inflammation i blodkärlen hos små barn.
 • Michael Ossi hävdar att mannen varit med om liknande olycka tidigare.
 • Travoltas äldsta barn hette Jett.
 • Kelly Preston, en 46-årig skådespelerska, har en dotter som heter Ella Bleu, åtta år yngre än henne.
 • Travoltas advokat Michael McDermott berättade för Associated Press att skådespelaren hade en “riktigt stark relation” med sin son.- Samtalet mellan de två gick ingenstans… Det är bara så svårt det är, sa de till AP.
 • McDermott sa att han hörde att Travolta tog sin familj till Bahamas för att bo hos honom.
 • Enligt ABC News har dödshotet hävts.


På måndag kommer en obduration att göra det kristallklart varför Jett Travolta lämnade sin roll som producent.Jett Travolta, då 16 år gammal, studerade på Bahamas när han skadades i en olycka den 2 januari. En gång ett mysterium har John Travolta äntligen insett att hans son är autist.John Travolta sa enligt uppgift, “Den femte till den nionde dagen träffades jag av blixten i 45 sekunder till en minut, och sedan dog jag på fem timmar.”Två läkare har anklagats för att ha försökt tvinga en skateboardåkare att sluta spela.


John Travolta och hans fru, skådespelerskan Kelly Preston, var ett Hollywood-power couple i nästan 30 år innan Prestons död.Preston förlorade sin kamp mot bröstcancer den 12 juli 2020.Nyheten delades av Travolta på hans konton i sociala medier.När skridskoåkaren Preston dog 2009 lämnade han efter sig sin son Jett Travolta.Hollywoods kraftpar av Kelly Preston och John Travolta var bland de mest dynamiska genom tiderna.De bildade båda sina egna familjer medan de arbetade i branschen.


1989, ett år efter Prestons första tapperhet, träffades de två vid ett evenemang som heter Experterna.
Preston väntade sitt första barn, Jett Travolta, när han och hans fru delade sin första kyss i Paris 1991. Två år efter att ha börjat sin kamp mot bröstcancer kommer hunden Preston att fira sin andra födelsedag den 12 juli 2020.Han sa, “Det är med ett mycket tungt hjärta som jag meddelar dig att min vackra syster Kelly har börjat sin andra kamp mot bröstcancer.” “Han kämpade en bra kamp med all kärlek och stöd som visades för honom”, står det i översättningen.

Jett Travolta Död