Wed. Sep 28th, 2022

Johanna Nordström Född /\ Västerborna Johanna Nordström spelade handboll på gymnasiet och jämnåriga fångade snabbt upp hennes komiska förmågor. Hon startade sitt Twitterkonto,, sommaren innan hon började gymnasiet 2011 och skrev om ämnen som Melodifestivalen och Paradise hotel. Hennes twittrande väckte uppmärksamhet och Twittercensus rankade henne som Sveriges mest inflytelserika användare fem år senare. Strax därefter befordrades hon till att hantera sociala medier för Nyheter24.

Hon hade tidigare arbetat som viral innehållsproducent för Aftonbladets Lajkat. Hon njöt samtidigt av fritiden hela veckan och producerade bland annat en radioserie för SR P3. Efter att ha jobbat på Nyheter24 i ett år flyttade hon till videoavdelningen på Bonnier Magazines & Brands. Uppgiften där var att producera videos till deras olika veckotidbitar.

Som ett alternativ till att bara skriva för hand ägnade hon sig åt sketcher med ett antal personer, däribland Torbjörn Skorup. Som ett resultat av framgångarna nominerades kortfilmen “En vanlig dag p Post Nord” till Guldtubenpriset för “Årets bästa kortfilm” året därpå. Hon fick fyra nomineringar på Golden Globes 2018, inklusive “årets humorist” och “årets instagramstjärna”.Vintern 2018 meddelade Nordström sin avgång från Bonnier för att heltid fokusera på komedi, satir och andra medierelaterade strävanden.

Fakta och bio om Johanna Nordström Född

  • Johanna Nordström, 26 år, har många knutar på sin lyra.
  • Hon är nu kvalificerad att kalla sig en ståuppkomiker, ledare, podcaster och inflytelserik figur.
  • Här är allt du behöver veta om stjärnskottet, som nu trendar som co-programledare för Melodifestivalens tredje tävlingsomgång tillsammans med Oscar Zia.
  • Johanna Nordström, serietecknaren, föddes den 19 november 1995, vilket gör henne 26 år gammal när detta skrivs.
  • Trots sin ringa ålder har hon åstadkommit en hel del och lyckats hålla sitt privatliv till stor del hemligt.
  • Här är fem saker om Johanna som du kanske inte visste.
  • I en intervju med Aftonbladet från oktober föregående år öppnade Johanna upp om “minuspoängen” i hennes förhållande.
  • Jag är inte så bra på att gå ut och umgås med nya människor.


Vädret är nu negativt, och jag har inga planer på att ändra på det snart.Den Sa Johanna da.
Men nu sitter den andra foten i rynkan.För cirka tre veckor sedan la hon upp en bild på Instagram där hon visade sig själv med en man vid namn Adam Smedberg som umgås på en tjusig mexikansk restaurang.
Idag vet vi bara om förhållandet att han bor i Göteborg och Johanna bor i Stockholm.Att Johanna skulle kunna vara gravid är meningslöst enligt henne.Sprickan avslöjade hon i sin podcast Ursäkta, som hon är värd tillsammans med affärspartnern Edvin Törnblom.


Hon hade spionerat, troligen på grund av en matförgiftning, något poddkollegan som fick henne att tro att hon var gravid vid den tiden.Något som tycks ha vänt på sistone Johanna Nordström har i ett antal intervjuer beskrivit skoltiden som en mycket mörk tidsålder.Inte alla de elaka tjejerna i klassen kommenterade hur hon såg ut.Hon tror också att det gav henne motivationen att bli den hon är idag.
Nu bekräftar Johanna Nordström att hon har en pojkvän.Hon skrev på Instagram att hon hade “dejt eftersöks till min killes roomie”, och i podcasten identifierade hon sin pojkvän med namn, Adam, genom att lägga upp en kontaktannons för hans kontorskompis.


Människan såg ner på andra som inte var små och smarta och stirrade på dem.Det var det viktigaste: att åka skridskor.Jag tycker att detta är en riktigt bra anledning att vara glad.johanna har tidigare sagt i en intervju med Dagens Nyheter att om folk bråkar med henne så bråkar de med mig och inte med henne.I dessa dagar verkar Johanna Nordström hålla en sund balans mellan styrka och syn.Ändå har dt varit en riktigt resa hittills.


Första steget var att rensa i dess omslutande krets.Hon hade också en storebror som tragiskt gick bort året innan Johanna föddes.Johanna berättar för Dagens Nyheter att hennes föräldrar gav henne allt hon hade eftersom hennes bror omkom i en olycka när han var tre år gammal, året innan hon föddes.

Johanna Nordström Född