Sun. Oct 2nd, 2022

Anders Jensen Förmögenhet /\ Bilglasreparationsverksamheten som drivs av 45-årige Anders Jensen, Ryds Bilglas, har stigit till att bli en av de bästa inom sitt område. Om det dyker upp på Jensens kontoutdrag. Det kan man säga med lätthet. När det gäller reparation och byte av bilglas i Sverige är Ryds Bilglas en stor aktör på marknaden.

Ingen yngre än 45-årige Anders Jensen intar vd-posten och en närmare titt på företagets ekonomi avslöjar att Ryds Bilglas går som på rulle.Enligt uppgifter från Skatteverket som delas av Nyheter24 hade Anders Jensen en fast årsinkomst på 2 934 795 svenska kronor 2020.

Och Jensen hade ett sunt kapitalöverskott på 107,9 miljoner svenska kronor (cirka 13 miljoner dollar). Tycker du att Anders Jensen ser bekant ut för dig? Det kan bero på att han sedan många år är romantiskt kopplad till schlagerveteranen och musikern Charlotte Perrelli.Läs vidare för att få veta mer om det ödesdigra mötet mellan Anders Jensen och Charlotte Perrelli.

Fakta och bio om Anders Jensen Förmögenhet

 • Anders Jensen, 43, skrev till Charlotte på Facebook, eller “världens mest oromantiska plats”, som Charlotte uttryckte det.
 • Och hon var inte särskilt desperat efter ett romantiskt förhållande.
 • Anders skrev till mig trots att vi inte kände varandra och inte träffats personligen.
 • Därför frågade han något oroligt om vi skulle kunna träffas.
 • I dokumentären “Charlotte Perrelli: Flickan från Small Island” avslöjar Charlotte att “han trodde att vi skulle ha mycket gemensamt” men att hennes första reaktion var “Jag kan inte tro det.
 • “Det hindrade dem dock inte från att gifta sig, och de är nu föräldrar.
 • Anders Jensen är Ryds bilglass nya ansikte utåt och flytten har inte varit annat än fördelaktig för företaget och Anders själv.
 • Anders Jensen var V.D. på Ryds länskratta.
 • Jag har en djup och varaktig stolthet över honom.
 • Att öka utgifterna med en miljon sedan 2017….Hatten av! “
 • Charlotte stolt skrev detta för ett drygt år sedan på Instagram.


Gåvan av Suzanne Sjögren, en framstående idrottare, gavs vid en annan tidpunkt.Det kan ha varit en viss spänning mellan Suzanne och Charlotte när Anders och Charlotte först började dejta, men de två är nu vänner.”Charlotte och Suzanne hade träffats över en kaffe, och de har inget annat än vänliga saker att säga till varandra.Det ska inte vara någon onödig spänning ”Anders har skrivit ett gästinlägg på Charlottes blogg, rapporterar Svensk Dam.Både Anders och Suzanne delar på föräldraansvaret för sin dotter Izabella.
Andra berättelser har tidigare berättats om hur det lilla barnet dog i leukemi i ett andra återfall.


Hon har varit fri från allvarliga hälsoproblem i nästan sju år.Hon bär en miljonring, bor i en herrgård för tjugo miljoner dollar och spenderar femtio miljoner på en termin i Spanien.Som en uppföljning på bröllopsdagen som ägde rum i deras lägenhet föregående vecka skrev de varsin några noga utvalda ord den händelserika dagen.Mitt liv förändrades för alltid den dagen jag blev din fru.En dag fylld av glädje och lycka, en av de bästa jag någonsin delat.


Charlotte skrev: “Jag älskar dig mer och mer, något jag aldrig föreställt mig var möjligt, och jag tänker påhur mycket tur vi är som har hittat varandra.”Och till och med Anders skrev om den stora lynchmobben.”Vad konstigt att det redan har gått sex år.Som du.Anders Vd har arbetat för Cary Group, tidigare Ryds Bilglas, i många år nu, så att säga att det går bra för företaget vore en massiv underdrift.
Cary Group är officiellt på väg till börsen idag och värderas för närvarande till cirka 9 miljoner svenska kronor.


Anders var med i torsdagens avsnitt av Dagens Industri TV, där han diskuterade sin otroliga resa.Vi har jobbat med det här ett tag, så med hans ord, “Jag tycker att det här är jätteroligt och det kommer att bli ganska spännande.”Och Charlotte har kommenterat det stora evenemanget också.Hon lade ut intervjun på Instagram samtidigt som hon skrev om den stora skandalen.

Anders Jensen Förmögenhet