Wed. Sep 28th, 2022

Sofia Geite Familj /\ Sofia Geite har två barn tillsammans med sportjournalisten Johan Edlund.Nu delar hon med sig av ett fint ögonblick tillsammans med treåriga dottern Ester.Magisk”, skriver hon på Instagram.Sportjournalisten Johan Edlund, 49, och TV4-profilen Sofia Geite, 38, är gifta och har två barn tillsammans.Paret ingick äktenskap i S:t Laurentii kyrka i Söderköping 2018. Bröllopet var då stjärnspäckat med gäster som Carin da Silva, TV4-kollegan Maria Forsblom och BWO-sångaren Martin Rolinski.

Det var ett magiskt ögonblick att få gifta sig med sitt livs kärlek. Spänt och nervöst, men underbart. Det kom tårar. Och att få dela det med sina vänner var obeskrivligt, sa Johan Edlund då till SportExpressen.TV4-profilerna har nu varit ett par i flera år och har tillsammans döttrarna Elsa, 7, och Ester, 3. Edlund har sedan tidigare sonen Jack, tillsammans med programledaren Jessica Almenäs, 44. I en intervju med Hänt plus har Sofia tidigare berättat om relationen till Johans ex Jessica.

– Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt och vi. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter. Det verkar som att stämningen mellan dem är god. I ett inlägg på Instagram har Jessica berättat att hon, ex-pojkvännen och hans hustru Sofia Geite har träffats för att fira sonen Jacks födelsedag.

Fakta och bio om Sofia Geite Familj

 • Det är också kristallklart att Sofia Geite har fått familjekonstellationen att fungera väldigt bra och smidigt.
 • Jag tycker att vi har en riktigt bra kontakt.
 • Sofia förklarar och håller med, “Vi ses och vi vill fira Jacks födelsedag tillsammans, så det är fantastiskt.
 • “Det är fantastiskt att vi har välkomnats in i Jacks stora familj.
 • Det är inte på något sätt säkert att så kommer att bli fallet.
 • Men för oss har det verkligen varit så, och det har varit härligt.
 • Den där kvinnan är bäst! Hon beskrev kvällen som “intressant”, med “ett grillmärke som fick släckas med lingo, pusskalas mellan 3-ringar, en evigt spelande fiskedamm och en tjejlaget utklassningsseger.
 • “Familjen samlades i kommentarsfältet för att fira Jacks födelsedag tillsammans.
 • Det är så bra för barn när du kan slå in och sätta stopp för ett förhållande som du gör.
 • En följare skrev, “Lyckos Jack och bra jobbat av dig.
 • “Anhängare av Sofia Geites Instagram-konto har en inblick i hennes personliga liv, som främst består av hennes vänner, familj och karriär.


Hon lägger ofta upp bilder på sina döttrar, Elsa och Ester, och det finns till och med ett par bidrag för extrasonen Jack.Den här gången är det Ester som får all uppmärksamhet.Programledaren har skrivit: “Idag är TV4-profilen Sofia Geites gåva med sportjournalisten Johan Edlund – som tidigare haft ett förhållande med Jessica Almenäs.”Därför är Sofia Geite extramamma till Almenäs son, och hon delar nu med sig av historien om vänskapen mellan de två familjerna.Nyhetsmorgons Sedan många år tillbaka jobbar Sofia Geite, nu 39, igen för TV4.


Och det var på jobbet hon upptäckte sin största kärlek: 50-årige sportförfattaren Johan Edlund.TV4 gifte sig 2016 och två år senare bytte det lyckliga paret ringar i S:t Laurentii kyrka i Söderköping.Det var en magisk inblick i möjligheten att överösa sig själv med kärlek och tillgivenhet.Läskigt och spänt men ändå tillfredsställande.Med andra ord, plötsligt kom det till sin spets.Johan Edlund sa till Expressen direkt efter bråket, “Att få dela det med sina vänner var ofattbart.”Tillsammans med sina döttrar Elsa (8 år) och Ester (4 år) bor mammorna just nu i hjärtat av Stockholm.


Tidigare TV4-värdinnan Jessica Almenäs, 45, har gått vidare till Kanal 5 efter ett decennium i nätet.
Jessica Almenäs och Johan Edlund hade ett förhållande medan hon jobbade på TV4 och de delar nu vårdnaden om sin 16-årige son Jack.et gör Sofia Geite till en bonusmamma för sin förskoleson.
Idag berättar Sofie Geite om sin relation med Jessica Almenäs för den svenska nyhetssajten Hant.se.

Sofia Geite Familj