Sun. Oct 2nd, 2022

Alexander Ernstberger Fru /\ Allra-toppen 35-årige Alexander Ernstberger såg fram emot en trevlig familjeinriktad termin. Istället dömde domaren honom till sex års fängelse och fick honom frivilligt att gräva ner huvudet i sanden.När han desperat försökte överklaga sitt fall till högsta domstolen i Sverige bestämde sig hans fru Tina Ernstberger, då 41, för att bli vädjande part.Enligt Expressen har Pensionskontoret träffat en överenskommelse med Ernstberger Arkitekter om det beskrivna lodjurshemmet på Lidingö.

I december förra året överlät Alexander Ernstberger ägandet av hälften av sin egendom till sin fru, en flytt som har försvårat Kronofogdens ansträngningar att få in de saknade 300 miljoner kronorna i skadegörelse till Allrahärvan.Pensionskontoret har dock nu fått klartecken för att hjälpa Alexander Ernstberger att återfå sin pension. Hon får två miljoner kronor som kompensation.

Det noterades att en voluminös vobrev var närvarande. Enligt Anna kesson på Pensionsmyndigheten hade försäljningen av fastigheten varit mer utmanande om ägaren stått stadigt. Den här artikelns nyheter levererades av Omni Ekonomi, företagets mest nedladdade företagsapp. Omni Ekonomi ger den bästa bevakningen av svenska affärs-, börs- och ekonominyheter. Under de kommande två månaderna (värde 318 SEK) kan alla Omnis läsare få tillgång till Omni Ekonomi gratis. Detta erbjudande är helt riskfritt; det blir inga automatiska förnyelser och du behöver inte ens ange dina kreditkortsuppgifter.

Fakta och bio om Alexander Ernstberger Fru

  • För två veckor sedan rapporterade den svenska tidningen Fria Tider att landets centralbank och centralförbund kunde ha påbörjat en penningtvättsbrott när de utmätta egendom som de visste kom från kriminell verksamhet.
  • Bankens förvärv inträffade till följd av att ett pantbrev släpptes från den tid då tidigare statsminister Göran Persson (S) satt i rodret för landets centralbank och centralförbund.
  • Persson är idag vd för Swedbank medan Bodström sa upp sig från sin tjänst på Allra utan att någon av dem ställts till svars för något fel.
  • Ekobrottsmyndigheten har dock lämnat in en kvarstadsansökan till Stockholms tingsrätt som visar att Ernstbergers fru verkligen kommer att faktureras för sin del av överpriserna, vilket Expressen var först med att rapportera om.
  • Thomas Hertz, käranden, har kommenterat brigandens beteende som ett sätt att främja grov oredlighet mot en medborgare, snarare än som en stöld av egendom.
  • Maxstraffet för grovt brott är detsamma i båda fallen, sex års fängelse.


Tina Ernstberger är mottagare av en höjning på 46 miljoner kronor till lyxvillans karmafond.
Paret försöker just nu sälja sin bostad till Stureplans vd Johan Tjärnberg, som är 45 år.Expressen sa att Tjärnberg var beredd att betala 92 miljoner för att bli fastighetens ägare, men planerna skrotades.
Enligt nyheten finns det dock en chans att han skulle överge projektet på grund av stämningarnas intresse för fastigheten.Alexander Ernstberger, 35, är grundare och VD för pensionsbolaget Allra, som sålde för 92 miljoner kronor till följd av den svenska börsens kröning.


Denna prislapp motsvarar en prisökning på 42 miljoner dollar på drygt fem år.Business Allra grundades 2008 för att tillgodose privatpersoners behov med finansiella tjänster.Alexander Ernstberger, 35, är grundaren och V.D. av pensionsbolaget Allra.2021 kommer han och tre andra högt uppsatta Allra-anställda att dömas till fängelse för grovt myteri för att ha bedrägerit deras pensionssparande.Allra-företaget startade 2008 för att tillgodose privatpersoners behov med finansiella tjänster.


Ernstbeger och tre andra high-ups i Allra kommer att avrättas år 2021 för grovt myteri efter att de fått pengarna på sina pensionssparare.Lyxägarnas villor är framstående medlemmar av det svenska näringslivet: Trustlys VD Johan Tjärnberg och hans fru.Dagar efter den felaktiga morddomen belägradeKronofogden Lidingövillan som ägdes av kronofogarna.rRekordförsäljningspriset är goda nyheter för pensionärerna som förlorade pengar i börskraschen.Alexander Ernstberger och hans familj kommer inte att få förlikningspengarna utan de kommer snarare att delas upp mellan de inblandade i fallet.


En talesman för Expressen sa: “Öppna vägen för trötta PPM-sparare.”Närmare femtio miljoner går till banken som finansierat köpet av herrgården under en period av år.Kronofogden tar emot resterande torrvaror, värda uppskattningsvis 40 miljoner, efter att maklerarvodet landar på 1,1 miljoner.Pensionsmyndigheten bör få dessa medel.Idag delade fängelsedömde hudmanen Alexander Ernstberger sitt Lindingöhem på mitten och gav hälften till barnbarnet Tina Ernstberger och den andra hälften till landsbanken i Allrahärvans regi.

Alexander Ernstberger Fru