Sun. Oct 2nd, 2022

Ben Mitkus Längd /\ Sångaren och tv-värden Ben Mitkus är från Sverige. Han har också över 530 000 prenumeranter på YouTube.Vid fyra års ålder emigrerade han och hans familj till Sverige, där de bosatte sig i Järfälla i Stockholm.

Han provade på Idol 2014 och slutade tvåa i TV3:s Ung och bortskämd. Mitkus har en YouTube-kanal där han publicerar filmer där han sjunger; hans innehåll 2016 fick 36 miljoner visningar. Mitkus har ett skivkontrakt med Universal Music.Ett antal välkända svenskar från landet gick 2018 på Farmen VIP med honom.När han väl var borta var han den första A-listan som fick start från The Farm.

Mitkus singel 2016 “Kills Me” nådde sin topp på #56 på Sverigetopplistans singellista.
Han flyttade till Järfälla, Stockholm, med sin familj från Litauen när han var fem år gammal. Han provspelade för Idol 2014 och deltog i TV3:s arrangemang Ung och bortskämd, där han kom tvåa. Mitkus publicerar föreställningar av sig själv på sin YouTube-kanal, som under 2016 lockade 36 miljoner visningar. Universal Music har officiellt godkänt Mitkus. 2018 gick han på Farmen VIP tillsammans med några andra välkända svenskar.

Fakta och bio om Ben Mitkus Längd

 • Slaughters Me, som släpptes av Mitku 2016, toppade som nummer 56 på den svenska singellistan.
 • Hans höjd är ungefär fem fot och sju tum.
 • Sångaren och tv-värden Ben Mitkus är från Sverige.
 • Han har också över 530 000 prenumeranter på YouTube.
 • Vid fyra års ålder emigrerade han och hans familj till Sverige, där de bosatte sig i Järfälla i Stockholm.
 • Han provade på Idol 2014 och slutade tvåa i TV3:s Ung och bortskämd.
 • Mitkus har en YouTube-kanal där han publicerar filmer där han sjunger; hans innehåll 2016 fick 36 miljoner visningar.
 • Mitkus har ett skivkontrakt med Universal Music.
 • Ett antal välkända svenskar från landet gick 2018 på Farmen VIP med honom.
 • När han väl var borta var han den första A-listan som fick start från The Farm.
 • Mitkus singel 2016 “Kills Me” nådde sin topp på #56 på Sverigetopplistans singellista.


I Berättelsen om Benas följer vi Ben Mitkus från hans privilegierade barndom i Litauen till Rinkebys tuffa gator, Stockholm och de tuffa skolor där han blir mobbad och så småningom hamnar ikriminalitet.Samma år upptäckte han både Fråga (Fråga och svara) och YouTube, och han skulle snart bli lika populär på Ask som Joakim Lundell.Ben Mitkus, finndu hversu miki ár frá ári.Ochh Ben Mitkus.


Lär dig allt om Ben Mitkus hemliga nettólaun och heiurslaun utan någon jargong, ekonomisk eller tvätt.
En bra källa till musikmaur/hljómsveit finns i Ben Mitkus.Kan vi snälla ta en klättring uppför Ben Mitkus 2022?Lär dig humoristiska anekdoter om Ben Mitkus rostade nafn, eiginkona, krasta och barn.
I juni 2016 släppte Hans ett album med titeln “Kills me”, som sedan dess har fått hundratusentals uppspelningar på Spotify och mer än 3,1 miljoner visningar på YouTube.


De som har sett TV3:s “Ung & Bortskämd”-program minns kanske att Ben lämnade programmet 2015 efter att ha medverkat i den ett tag.Ben Mitkus och My Karlgren var en gång rumskamrater.Paret bröt upp och blev tillsammans igen flera gånger innan de till slut gifte sig.Även kärlekslåten “U know” lades ner som en hyllning för My.Men i slutet av 2017 hade det svalnat med My, och Ben träffar nu 18-åriga bloggaren Nicci Hernestig.


Innan Nicci var med Ben var hon nöjd med Temptation Island-deltagaren Marcelo Pea.
Jag deltar nu i den kommande säsongen av “Ex on the Beach”.Som Ben sa i en intervju med Nyheter24 i februari 2017, tjänar han 30 000 svenska kronor (cirka $6 000) varje gång hans YouTube-videor får en miljon visningar.2016 fick han 36 miljoner visningar på YouTube, vilket gav honom en enorm månadsinkomst på 90 000 svenska kronor.Men enligt Skatteverket arbetade Ben under 2016 för totalt 97 800 kronor.

Ben Mitkus Längd