Sat. Sep 24th, 2022

Gunilla Perssons Mamma /\ Efter sin medverkan i Swedish Hollywood Awards slog 62-åriga Gunilla Persson igenom med buller och bong bland svenska folket.Reality TV:s guldpojke har sedan dess varit med i andra program som Biggest Loser VIP, Fangs on a Forte och Reality TV:s Reality TV:s Golden Boys.
Gunilla bor i Los Angeles med sin dotter Erika Persson, 19, och sin mamma Iris, 95.


När sommaren närmar sig kommer Erika dock att återvända hem för att påbörja sina högskolestudier.
Pitzer College var mitt första val för högre utbildning, och jag är glad över att äntligen ha kommit hit.
Nästan en timme skiljer det från Los Angeles, och det är bara ett av många universitet i närheten.

Fakta och bio om Gunilla Perssons Mamma

 • Erika har tidigare sagt till Hänt att den liberala konstskolan där hon studerar är “väldigt cool”.
  Efter det, efter en tid, lades Gunillas mamma Iris in på sjukhuset igen.
 • Men Gunilla är inte helt nöjd med sin mammas beslut.Enligt Hollywood-skvaller har många misstag gjorts, och det har påverkat Iris hälsa avsevärt.
 • Nu säger Hollywood-insiders att Iris slutade prata efter en incident på sjukhuset.Ett känt namn i Sverige, Gunilla Persson är ett inslag på tv-skärmar över hela landet.

 • Alla som känner henne förstår att hennes mamma stöttar henne på ett väldigt moderligt sätt, och nu har hennes familj fått ett förödande slag.
 • Hans mamma erbjöds mycket pengar efter att en galen olycka i köket tvingade henne att skynda på honom till sjukhuset.
  Gunilla hävdar att vaktmästaren hade fel och delar nu sin ånger.
  Close, skriver hon på sin Instagram.


Svenska Hollywoodfruar gjorde Gunilla Persson till ett känt namn i Sverige.Programmet blev en stor succé i Sverige 2010, och Gunilla blev snabbt förknippad med showens realitygenre.Gunilla lägger ofta upp vackra bilder på sin mamma på Instagram, så det är ingen överraskning att de är de två viktigaste personerna i hennes liv.Hon uttrycker djup tacksamhet för Iris i det stycket.Det är bilder som dessa som får mig att le från öra till öra och fyller mig med tacksamhet över att min mamma trots sin svåra demens fortfarande lever och kan läsa och skriva och känna igen mig efter mer än två och ett halvt år under min vård.


Till sina Instagram-följare, “Gud välsigne er alla som alltid hjälper och stöttar mig här på Instagram”, skrev hon.Gunillas kamp med sjukvårdspersonalen har varit återkommande i “Svenska Hollywoodfruar”, och en ny händelse har gjort familjen förkrossad.Gunilla menar att sjukvårdspersonalens misstag resulterade i akutinläggning av hennes mamma.Nu lägger hon upp bilder på sin ilska på Instagram för alla hennes följare att se.


“Mamma fördes till sjukhuset tidigt i morse efter att en annan vårdgivares personal tagit bort hennes son från hennes underliv utan att berätta för mig.Eftersom hålet i magen sluter sig så snabbt och mamma inte kan göra en annan procedur, var det dags att sätta in den minsta tuben som finns. “Tack gud, vi är väldigt glada att mamma är hemma igen”, skriver hon.I “Svenska Hollywoodfruar” har Gunillas kamp med sjukhuspersonalen återkommit, och en ny händelse har fått familjen att tjata.

Gunilla Perssons Mamma