Mon. Sep 26th, 2022

Iris Persson Ålder /\ Gunilla Perssons mamma Iris Persson har de senaste åren varit sjukhusvårdare snarare än vaktmästare i hemmet. Även om Iris försämras på grund av Alzheimers, finner Gunilla Persson ändå anledning att vara glad. Den 17 april fyller Iris 84 år, vilket också är hennes födelsedag. Hon fyllde 10 000 dagar sedan 20 462 dagar sedan. Hon ska ha sitt halvmaraton om 585 dagar. Iris Persson, 95, är känd i hela Sverige som mamma till Hollywoodstjärnan Gunilla Persson, 62, och mormor till unga skådespelerskan Erika Persson, 18. Följ Iris liv hemma med sin mamma och syskon när hon får vård av Gunilla t.o.m. hennes konton i sociala medier.

Gunilla har under året också varit värd för ett antal sjukvårdspersonal som har hjälpt till med att vårda Iris hemma hos henne.Iris har Alzheimers sjukdom, vilket har orsakat hennes minnesförlust och svårigheter att minnas vänner och familj. Trots svårigheten finns det anledning till glädje: Iris har aldrig slutat sakna sin moster Gunilla.

“Mamma har bott hos oss i Kalifornien i nästan tjugo år, och det är så hon ser mig när hon besöker mig på sjukhuset. Gunilla skriver: “Folk säger att Alzheimers sjukdom raderar minnen och gör att människor tappar kontakten med nära och kära.För detta är jag evigt tacksam mot gode Gud. Jag tror att hon lider av en annan sorts psykisk sjukdom. Byborna vill att sheriffen ska hämta hem henne idag. Hon kommer att vara helt om 2 411 dagar. köpa något snyggt och kompletterande

Fakta och bio om Iris Persson Ålder

  • Gunilla Persson, en 61-årig Hollywoodstjärna, har tagit hand om sin 94-åriga mamma Iris hemma i mer än tio år.
  • Palliativ vård ges i hemmet för Iris, men om hon blir sjuk eller drabbas av en infektion överger Iris mamma, Gunilla Persson, behandlingen för att föra Iris och hennes mamma till sjukhuset.
  • Den här gången var dock sjukhusbesöket allt från rutin.
  • Instagramanvändaren Gunilla Persson skrev att hon och hennes mamma kunde växla in sina aktier i företaget förra veckan och att slutsumman var $70,00 USD, eller ungefär 600 000 SEK. Gud är så god att han låter henne leva en annan dag .
  • Eftersom hennes mammas dåliga försäkringsskydd inte täckte hennes medicinska räkningar den här gången på sjukhuset, fick hon en räkning på nära $70,00.
  • Persson har också utvecklat jiggery-pokery på sin blogg.


Hon skriver att hon stannade hos sin mamma ett dygn innan hon fördes bort av sjukvårdspersonal för att hon skulle kunna sova.Senare blev hon upprörd efter att ha fått ett telefonsamtal från sjukhuset som sa att de övervägde att flytta Iris till en annan anläggning.Min mamma mådde bättre, men hon var tvungen att flyttas till ett annat sjukhus eftersom hennes försäkring inte täckte kostnaden för behandling vid UCLA Santa Monica Medical Center.Det fick henne också att skriva på sin blogg under antagandet att hon skulle vara ansvarig för att betala närmare 70 00 USD för sin mammas vård.


Trots Perssons invändningar anmälde hennes pojkvän henne till modelltävlingen 1983 Damernas Värld (en svensk damtidning) The Face of the 80-tal.Även om Persson inte vann tävlingen, blev hon tecknad till en byrå i New York City 1983 av en av domarna, Eileen Ford.Hon var en Elite Model Management signatör och anställd också.Hon är en välkänd modell som har gjort arbete för underklädesmärken som La Perla och har prydt omslagen på flera tidningar, framför allt den tyska upplagan av Bazaar.


Under en lång tid ringde Persson hem till New York efter att ha flyttat från Dallas, Texas i slutet av 70-talet.
Hon gick på Stella Adler-konservatoriet.Hon lämnade sin lägenhet på Manhattan, New York i början av 2015 efter att ha blivit vräkt för sitt deltagande i Svenska Hollywoodfruar och flyttat till Kalifornien.Under åren mellan 1984 och 1990 var Gunilla Persson gift med Stephen Linville, som hon hade träffat på en skådespelarverkstad i Dallas.


Under sitt förhållande med prins Albert av Monaco bodde hon i Francis Kelloggs residens i New York.
Mellan åren 1990 och 1995 träffade hon hotellutvecklaren Patrick Ellis.Hon födde sin dotter, Erika, i augusti 2002.Mamma Iris bor i samma hus som sin avkomma.Polisen i Palm Beach häktade Persson på grund av en anklagelse om grov stöld den 22 maj för att ha stulit ett par solglasögon.

Iris Persson Ålder