Fri. Oct 7th, 2022

Jimmie åkesson flickvän /\ Jimmy kesson, den 43-årige ledaren för Sverigedemokraterna, har hittat kärleken igen. Nu berättar han för alla att hans nya flickvän är 27-åriga Matilda Kärnerup.James “Jimmie” kesson föddes den 17 maj 1979 i Ivetofta, Sverige. Han har varit i kontakt med Expressen sedan januari månad. Han växte upp i Sölvesborg med sin mamma, Britt-Marie Persson, och sin pappa, Stefan kesson. Där bor han fortfarande nu, denna gång med sin 9-årige son Nils.

SD-ledaren har i tidigare intervjuer diskuterat sin barndom i Blekinge under hela 1980-talet.Jag är inte sån som tillbringar mycket tid i rampljuset och känner inte heller ett behov av att hela tiden förklara hur saker fungerar och vad jag tycker om allt.Vissa är de som tar mycket plats och skriver mest, men de är inte mycket bättre än de som skräpar ner skolgården. Jag har alltid kämpat för att hitta en gemensam grund med de som liknar mig, därför har jag aldrig kunnat “tycka bort” mig själv med det. Det är i alla fall därför jag är en risktagande motspelare, som han sa till SVT 2014.

Han diskuterade också hur hans framtida politiska engagemang påverkades av utvidgningen av hans grannskap och efterföljande konflikter med hans grannar.Där vi samlades uppstod dock olika grupper.

Fakta och bio om Jimmie åkesson flickvän

  • Och det var mest bara fysiska slagsmål med barn från andra länder som inte gillade oss särskilt mycket, sa han.
  • Jimmie kessons familj gick igenom ett tufft plåster när han var 14 år sedan hans yngre bröder föddes för tidigt och led av svåra utvecklingsförseningar.
  • Hans mamma “flög” in på sjukhuset, som han uttryckte det i en intervju med Expressen från 2016. Jag skrek när det hände.
  • Andra, jag har en halvsyster på den sidan av familjen, kan ha påverkats mer av att deras mamma var frånvarande en stor del av deras barndom.
  • Men tragedier har makten att påverka människor, det är klart.
  • Och nu har Jimmie kesson avslöjat för Expressen att hans nya filmkompis är 27-åriga Matilda Kärnerup (snabbt kan jag inte säga på vilket sätt).

Vi har träffats sedan januari och har så småningom kommit till insikten att vi trivs. och ha skoj tillsammans, säger han till tidningen och fortsätter: Att träffa människor utanför politiken är viktigt för mig eftersom det gör att jag kan ta en paus från mitt jobb några timmar varje vecka.Mitt politiska engagemang började tidigt. början av 1990-talet gick kesson med i Moderata studentförbundet, men han gick snabbt vidare till Sverigedemokraterna.Enligt Jimmie själv gick han med i partiet första gången i mars 1995, kort efter att förre partiledaren Anders Klarström avgått.

arström är inte främmande för den mörka sidan.En sökning på Expo tyder dock på att Kesson har varit i kontakt med SD sedan 1994.En del av partiet har bekräftat gåvorna, men kesson insisterar på att Klarströms rekommendationommedlemskap ska följas fullt ut.Efter det 94:e valet försökte Jimmy kesson komma i kontakt med partiet.Hans medlemskap började våren/sommaren 1995.


Det kan kontrolleras på ett tillförlitligt sätt genom att återbesöka tidigare matematiska notationer.Angående det moderata skollivet betalade Jimmie Kesson tjugo kronor till MSU och deltog i alla evenemang, mestadels partier, som partipressekreterare Christian Kapperdal skrev 2015. Jimmie kesson har uppgett att kärnkraftsfrgan och EU (dåvarande EG) var de avgörande faktorerna i partiets övergång från det moderata till det konservativa demokratiska partiet.Jag var emot immigration och Europeiska unionen.


Han sa till SVT 2014, “När jag var så naiv att beställa lite papper från Sverigedemokraterna för att se vad som pågick, vad de tycker så långt över mina förväntningar.”Att vara ledare är ganska utmanande; i dessa situationer hjälper det att ha någon vid din sida som kan besvära dig när du behöver det.Nu har Jimmie kesson sagt att han har träffat en ny tjej.Matilda Kärnerup är inte politiskt aktiv, trots att hennes föräldrar förväntas vara inblandade i Sverigedemokraterna, enligt Expressen.


Det är tydligt att Matilda Kärnerup, uppvuxen i Sölvesborg och numera bosatt i Karlshamn, har många andra strängar knutna till sin lyriska fiol.Matilda är en industriarbetare och licensierad livsmedelsleverantör som är inställd på att ta sitt flygcertifikat.Vad har det nya paret gemensamt?EnligtJimmie kesson som citeras i Expressen “är det absolut ett vinnande koncept.”Ja, förutom att båda gått på Furulundsskolan i Sölvesborg (dock med 16 års åldersskillnad) så har de också en kärlek till fotboll.Den svenska tidningen Expressen rapporterar att Matilda Kärnerupen och Jimmie kesson båda spelar för Mjällby IF just nu.

Jimmie åkesson flickvän