Sat. Oct 1st, 2022

Kevin Hart Längd /\ USA-födde skådespelaren och komikern Kevin Darnell Hart. Han började som en ståuppkomiker men är nu en tv- och filmstjärna i Hollywood. Kevin Darnell Hart föddes den 6 juli 1979 i Philadelphia, Pennsylvania, till Nancy och Henry Hart. Han har en äldre bror som heter Robert.

Hart växte upp av sin mamma, som var systemanalytiker för Office of Student Registration and Financial Services vid University of Pennsylvania. Harts far var en kokainmissbrukare som ofta arresterades under Harts barndom. Hart hoppade av Community College of Philadelphia efter en termin efter examen från George Washington High School och flyttat till New York City. Efter att ha bosatt sig i Brockton, Massachusetts, började han en karriär inom skobranschen. De säger inte hur gammal han är.

Fakta och bio om Kevin Hart Längd

  • Harts första stand-up-framträdande var på The Laff House i hemlandet Philadelphia under namnet Lil Kev, och det gick inte bra.
  • Hans karriär fick en stenig start, och han blev utbuad utanför scenen flera gånger, och en gång fick han till och med kasta en bit kyckling på honom. [
  • Efter de första misslyckade showerna började han delta i komeditävlingar i hela Massachusetts, och publikmottagningen blev så småningom bättre.
  • Efter att ha kämpat för att hitta sin egen röst genom att härma andra komiker, som Chris Tucker, gjorde han det så småningom genom att gräva djupt i sina egna rädslor och livserfarenheter.
  • På grund av vad jag gör, förklarade han, “boken måste vara öppen.”
  • Men, tillade han, “boken skrivs fortfarande.
  • “Den första av Harts standup-specialer, I’m a Grown-Up Little Man, hade premiär 2009, och efterföljande turnéer har inkluderat titlar som Seriously Funny (2010), Laugh at My Pain (2011) och Let Me Explain (2013), som båda har bearbetats till teaterfilmer.


En av årets mest inkomstbringande turnéer, Harts “Laugh at My Pain”-turné tjänade över 15 miljoner dollar.Hans spel, “Little Jumpman,” finns också tillgängligt på iTunes.Tillgång till hans sociala mediekonton, inklusive Facebook, Twitter och YouTube, underlättas via detta program.De flesta av Harts internationella efterföljare uppstod också via webbplatsen för videodelning.Kevin Hart, den professionella skdeern, tar ofta skott på sig själv på grund av sin längd.


Han är kortare än de flesta stuntskådespelare i Hollywood, så det är vanligtvis det första folk tänker på när de hör hans namn.En annan hockeyspelare som får mycket uppmärksamhet på grund av sin längd är Tom Cruise.Kan vi hålla med om att Kevin Hart inte är bättre än Tom Cruise?Vilka skateboardåkare klarar sig bäst i en jämförelse?Här kan du se hur lång Kevin Hart är i jämförelse med andra människor.
Hart startade sin What Now?nternationell komediturné den 9 april 2015.Turné som började i San Antonios AT&T Center och slutade i Columbus, Georgias Civic Center den 7 augusti 2016.
Kevin Hart: Vad nu?


bekräftades officiellt av Universal Pictures den 16 juli 2015. ,en film med ståuppkomedi där Hart framför sin berömda “What Now?”Turné som släpps på biografer runt om i USA den 14 oktober 2016.Kevin Hart gör ofta narr av sig själv på grund av sin längd, men showen spelades in inför en livepublik på53 000 på Philadelphias Lincoln Financial Field den 30 augusti 2015.Han är kortare än de flesta stuntskådespelare i Hollywood, så det är vanligtvis det första folk tänker på när de hör hans namn.En annan hockeyspelare som får mycket uppmärksamhet på grund av sin längd är Tom Cruise.


Kan vi hålla med om att Kevin Hart inte är bättre än Tom Cruise?Vilka skateboardåkare klarar sig bäst i en ämförelse?Ta reda på hur lång Kevin Hart är i jämförelse med andra kända personer.Från och med oktober 2016 skulle Hart spela jultomten i Dashing Through the Snow, en Disney-julfilm från 2017.
Tidigare i år började rykten cirkulera om att Chris Rock skulle regissera Kevin Hart i en film som de var med och skrev.


Den svartaktiga skaparen Yamara Taylor skriver den här komedin om en hemmavarande pappa som tar hand om barnen medan hans fru arbetar som VD för ett stort företag.På grund av hustruns beslut att skilja sig från honom och efterföljande vårdnadskamp vänds mannens privata och offentliga liv upp och ner.

Kevin Hart Längd