Märta Stenevi Ålder ,Gammal ,Tillgångar ,yrke

Märta Stenevi Ålder

Detaljerad information om Märta Stenevi

ålder46 år
FödelseortLund Lund Municipality, Sweden
förmögenhet36 miljoner euro
födelsedatumMarch 30, 1976
yrkeMarknadschef
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjStenevi är sambo och har tre barn. Hon är bosatt i Malmö
barnStenevi är sambo och har tre barn. Hon är bosatt i Malmö
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd175 cm

Märta Stenevi Biografi

Märta Stenevi var en banbrytande vetenskapsman och forskare som gjorde betydande insatser inom växtfysiologi. Stenevi föddes i Sverige 1917 och studerade biologi vid Uppsala universitet innan han disputerade vid Stockholms universitet 1945. Efter att ha tagit sin examen tog Stenevi en rad forskartjänster vid olika institutioner, bland annat University of California, Berkeley, och Sveriges lantbruksuniversitet. Det var under denna tid som hon började fokusera sin forskning på växttillväxt och utveckling, särskilt hormonernas roll för att reglera dessa processer.