Sat. Oct 1st, 2022

Andrea Brodin Föräldrar /\ inredare Andrea Brodin växte upp i en fantastiskt rymlig bostad på 394 kvadratmeter. Det tidigare hemmet för Andreas barn är nu till salu och kräver 59 miljoner svenska kronor. Den vackra herrgården heter Loviseberg, och den finns i Ulriksdals Slottspark nära Edsviken. Detta hus byggdes på 1800-talet och erbjuder fantastisk utsikt över Ulriksdals slott. De lade ut sitt hus till försäljning året innan, men annonsen togs snabbt bort.

Loviseberg, även känt som Corps de Logis, är ett utmärkt exempel på en sommarstuga i Stockholms inre skärgrd, även om den har stått övergiven sedan 1919.Milford Sound i Ulriksdals Slottspark är “oöverträffad” med vacker 1800-talsvillor i pastoral miljö nära slottet, som maklern uttrycker det.

Boytan i denna rymliga herrgård är 394 kvadratfot (36 kvadratmeter), och utomhusytan är hela 12 000 kvadratfot (3 700 kvadratmeter). Boningshuset har renoverats under hela året med noggrann uppmärksamhet på bostadens ursprungliga design och konstruktion, inklusive dess arkitekturhistoria. Nästan lika imponerande som utsidan är interiören. Vackra ytskikt, burspray, marmorgolv, en ungdomlig estetik och välgjorda rumsproportioner är bara några av de många fantastiska detaljerna i detta boende.

Fakta och bio om andrea brodin föräldrar

  • I lördags bjöds det på årets största högtid, en vacker sensommarvigsel där kronprinsessan Victoria och prins Daniel deltog.
  • Andrea Brodin, en barndomsvän till kronprinsessan Victoria, sa ja till att hennes pojkvän Cedric Notz följde med henne på den vackra terrassen för en fest för 30 personer.
  • Men nu står det klart att familjen Brodin snart börjar sitt 41:a år i Ulriksdals slottspark. Föräldrarna, Andreas Hans Eric och Eva Benita Brodin, har bestämt sig för att sälja sitt vackra hem, 1860-talets Villa Loviseberg, genom den merkantila verksamheten Per Jansson.
  • Andrea Brodin säljer sin lyxvilla på Lidingö för 26,5 miljoner svenska kronor.
  • Förra året meddelade Andrea Brodin sin graviditet och i år, när inredningsexperten säljer sitt hem på Lidingö, genomgår hon ännu fler livsförändringar.
  • Kliv in i den vackra villan här! Han var Chris O’Neills bästa man under hans bröllop med prinsessan Madeleine, och hon är en nära vän till drottning Victoria.


Det har gått sju år sedan TV-personligheten och investeraren Andrea Brodin träffade kärleken till entreprenören Cedric Notz under den omtalade bråket.Han tog snabbt beslutet att lämna Schweiz till förmån för ett liv med Andrea i Sverige.Isabella, deras 3-åriga dotter, gick med i deras familj i november 2016, och idag är de officiellt man och hustru.Men nu, efter en lång corona-vr hemma med lite mer tid över än vanligt (kanske), och mycket tid att umgås med familjen, visste vi båda att det var dags. “


Så runt slutet av augusti kommer vi att ha vår lilla utblåsning, och det kommer att bli så coolt och härligt”, skrev Andrea Brodin på sin blogg.Hans Eric “Jejje” Brodin och Eva Benita “Putzi” Brodin hade fest för sin dotter Andrea och hennes vänner i deras vackra hem i Ulriksdal i Solna i lördags.Mer information om den stora dagen har delats av Andrea Brodin på Instagram; Bland detaljerna som delas är färgerna som används för bröllopet: vit, grön och mäsk.


Utsikt över villan från gatan ger inte intrycket av att den är alltför prålig.i slät vit tegel har en del intressanta dekorationer i klippt trä nära entrén, men annars är det bara ytterligare ett hus i Lidingös utkant, inte långt från Kyrkviken.Husets suterrängkonstruktion gör det omöjligt att säga att det upptar rymliga 300 kvadratmeter på vacker villamark.Huset är riktigt mysigt och har en hip design.


Andrea Brodin, som flyttade in med sin familj 2017, säger att utrymmet har en fin balans tack vare sina svepande linjer och genomtänkta layoutlösningar.Hon och hennes man Cedric ville ha ett enkelt men bekvämt hem för sina två barn från ett tidigare äktenskap och sin lille son.Parallellt med försäljningen av Andrea Brodins barndomshem i Ulriksdals Slottspark har inredningsarkitekten själv bestämt sig för att släppa ut sitt residens på Lidingö och begära 26,5 miljoner svenska kronor.


Boytan i Brodins villa är 250 kvadratmeter och har utsikt över Kyrkviken.Barnens skolgång och Andreas nya jobb ger sammanhanget för denna resa.Eftersom alla våra tre barn kommer att gå i skolan i området från och med kommande sommar, har vi inte råd att köpa ett nytt hem för närvarande.Andrea Brodin, som jobbar som mäklare och översättare, sa till Expressen: “Jag försöker ha en lite enklare dag nu när jag också jobbar som mäklare.”Den lyckliga vinnaren kommer att få 12 sovrum, ett fullt utrustat kök och en hel del skrattretande glädje.Det framgår av förklaringen att Loviseberg var en av de första byarna som byggdes i så kallad schweizisk stil.

andrea brodin föräldrar