Sun. Oct 2nd, 2022

Henrik Vinge Föräldrar /\ Henrik Olof Vinge är en svensk politiker och jurist. Han föddes den 10 augusti 1988 i Järfälla (sverigedemokrat). Sedan 2018 sitter han som ordinarie ledamot i Stockholms kommunfullmäktige. Till denna tjänst valdes han av stockholmarna. Med början den 25 november 2019 har han tjänstgjort som riksdagsgruppledare för Sverigedemokraterna.

2017 avslutade Vinge sin juristutbildning vid Stockholms universitet och klarade juristprovet. Under sin tid i skolan arbetade han även som konceptuell juridisk rådgivare för onlinetjänsten Lawline. Han har arbetat som assistent på Academic Work och som brottsutredare på Kriminalvrden. Efter att ha tagit advokatprovet 2014 etablerade han advokatbyrån Näthatjuristerna, som fokuserar på trakasserier och censur på nätet.

I mars 2015 utsågs han till Sverigedemokraternas pressekreterare; i augusti 2018 befordrades han till partiets integrationspolitiska punktperson.

Sedan 2017 är han present till Stockholmspolitikern Linnéa Vinge; innan dess var han en gåva till Cortés.

Fakta och bio om Henrik Vinge Föräldrar

  • SDU:s ledare, Gustav Kasselstrand och William Hahne, riskerar att uteslutas ur partiet på grund av rykten om att de har träffat italienska nyfascister.
  • Samtidigt har en slående bild av pressekreteraren Henrik Vinge visat sig.
  • Många av de utestående frågor som Sverigedemokraterna för närvarande tar upp är bland annat kopplingar till nya fascistiska grupper.
  • Samtidigt har en bild på partiets pressekreterare Henrik Vinge som sitter vid ett lunchbord med Giuliano Moggi, som enligt Expressen är representant för det italienska nyfascistpartiet La Destra, offentliggjorts.
  • Henrik Vinge hävdar i en intervju med SVT Nyheter att han träffade Giuliano Moggi medan den sistnämnde bodde och studerade juridik i Rom under sommaren 2013. Jag tog en guidad rundtur i Vatikanen och Peterskyrkan med honom som min reseledare.


Henrik Vinge sa till SVT Nyheter, “Vi åt lunch tillsammans, men jag ser inget fel i det.
Vi pratade inte om politik eller något liknande.”Gruppledare för Sverigedemokraterna, Mattias Karlsson, berättade för samma nyhetstidning att Vinges tid med en italiensk nyfascist i Rom var omärklig.
Det är inte dubbelmoral, som man säger.En effektiv politisk allians är inte detsamma som att vara utklädd över hela Vatikanen för en gemensam måltid.


Mattias Karlsson säger att han är säker på att varje man har ätit lunch med någon som han inte har en politisk syn på någon gång i livet.När Henrik Vinge säger att hans kamp med Giuliano Moggi var privat och helt opolitisk, kallar han hela avsnittet för en “tidingsanka”.Vinge anser det däremot inte som trovärdigt att Kasselstrand och Hahne uteslöts efter att ha träffat medlemmar i samma italienska politiska parti.


Det är ingen hemlighet att Gustav och William har utforskat olika politiska samarbeten med La Destra.
Men jag har aldrig varit med om det här, säger han.Vi som följer och granskar Sverigedemokraterna finner ständiga och överväldigande bevis för att de lever i ett parallellt universum.När det gäller att övertyga människor om att deras data är korrekta är SD oöverträffad.


Denna slutsats stöds av bevis, analys och studier.Demonstranter under helgen gjorde klart att det behövs mer proaktiva åtgärder för att återställa ordningen i Sverige.Det svenska samhället mste terta den förlorade marken, så Därärar Sverigedemokraterna och Jimmie kesson presenterar idag ett tgärdspaket för att möta angreppen p det svenska samhället.Den politiska makten måste flytta fram sina positioner med ett starkt mandat att fälla dem som hotar samhället och etablera deras dominans.


Det krävs dock större investeringar för att bryta ned destruktiva sociala normer och institutionella ramar i kulturellt belastade miljöer och för att tillgodose den rörelse som har lett till detta.Sverigedemokraterna har föreslagit 30 konkreta åtgärder över sju politikområden för att återställa landets sociala struktur och återställa svensk lag i hela landet.Den klassiska och rasistiska konspirationsteorin om “folkutbytet” är oupplösligt kopplad till begreppen “svenskfientlighet”, “islamisering” och “omvänd rasism” i Däribland.
Konspirationsteorin kan sammanfattas som handlingen av “elit”-människor som är förnuftiga, onda och välinformerade att ersätta den svenska befolkningen med icke-svenskar.Delar av den retorik som SD använder som ett vapen mot rasism härrör från den här figuren.

Henrik Vinge Föräldrar