Mikael Persbrandt Ung ,Gammal ,Tillgångar ,yrke

Mikael Persbrandt Ung

Detaljerad information om Mikael Persbrandt

ålder59 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet24 miljoner euro
födelsedatumSeptember 25, 1963
yrkeskådespelare
Civilståndgift
föräldrarInga-Lill Persbrandt
familjIgor Edgar Persbrandt Lundell
barnIgor Edgar Persbrandt Lundell, Åke Lo Persbrandt
partnerSanna Lundell
vikt85 kg
längd189 cm

Mikael Persbrandt Biografi

Mikael Persbrandt är en svensk skådespelare som har fängslat publiken med sina framträdanden i över två decennier. Född 1963 i Jakobsberg, Sverige, började Persbrandt sin skådespelarkarriär på 1980-talet och fick snabbt ett erkännande för sin talang. Persbrandt har genom åren medverkat i ett flertal filmer, tv-program och scenproduktioner och har fått kritiker för sina framträdanden. Han är kanske mest känd för sina roller i de svenska filmerna “Jalla! Jalla!”, “Bang Bang Orangutang”, och “Beck”, samt sin roll som Beorn i filmserien “Hobbiten”.