Sun. Oct 2nd, 2022

Fouad Youcefi Familj /\ Den svenske journalisten Fouad Youcefi föddes den 12 januari 1989 i Alger. Han har varit anställd på svensk TV sedan 2009. Sedan oktober 2017 har han även fungerat som organisationens ordförande för sörjande journalister.

Youcefi började sin karriär 2005 med Upsala Nya Tidnings ungdomssektion, Kaktus. Youcefi är född i Sala. Han gick på Mittuniversitetet i Sundsvall, Sverige, för att studera journalistik 2008 och 2010. Youcefi har arbetat för många SVT-avdelningar sedan 2009, inklusive SVT Nyheter, Uppdrag granskning och SVT Nyheter Uppsala. Jag arbetade på SVT Nyheter Väst från 2016 och 2020. Youcefi tjänstgjorde som SVT:s utrikeskorrespondent i USA 2020 och anställdes tillsvidare det året för att arbeta i nyhetsorganisationens internationella division.

Samma år bevakade han presidentvalet 2020 tillsammans med SVT-kollegorna Carina Bergfeldt och Stefan sberg. Han var också i området Washington, DC, under Kapitolium Storm. Youcefi befordrades till chef för SVT:s landspolitiska program Politikbyrn 2021. För närvarande arbetar Youcefi som reporter för SVT nyhetsavdelningens internationella desk och som programledare. Som journalist bevakar han USA, politik och internationella kriser som konflikten i Ukraina. Fouad Youcefi nominerades till Guldspaden 2014 och har en bakgrund som missnöjd journalist.

Fakta och bio om Fouad Youcefi Familj

 • Fouad Youcefi, programchef på SVT, berättar om nätverkets långa valtäckning, sitt arbete med kartan och sitt användande av mjukvara för geopluggning.
 • Hans arbete för SVT har gett honom ett brett erkännande.
 • Men Salasonen Fouad Youcefi har spelat fotboll och andra sporter på många olika klubbar i staden.
 • Idag, i Sala-Heby Fotbolls del av “Vart tog du vägen?”. –
 • Mitt första minne av Sala FF:s A-lag var resan till Seychellerna.
 • Det var många nybörjare på den resan, säger den 32-årige berättaren i “Vart tog du vägen?”
 • serier. “.
 • Ändå övergav Fouad Youcefi det lokala fotbollslaget till förmån för andra, långt “större” ansvarsområden.
 • Du kanske har sett honom på svensk TV. Foffo visste alltid vad han ville göra med sitt liv; han började sin karriär som journalist på Sala Allehanda, där jag arbetade ett tag.
 • Du har arbetat som journalist och utrikeskorrespondent.
 • Dela några detaljer om vad du gör för att leva.


De senaste åren har jag kunnat rapportera hem till Sverige från USA för SVT:s betyg i en mängd olika sammanhang.Han minns hur det föregående året var “extremt spännande”, med apokalyptiska gatorer i New York på grund av pandemin, våldsamma protester efter George Floyds död och en valrörelse som var “helt galen” inom loppet av några sekunder.Nästan 30 år har gått sedan Latin Kings släppte sitt debutalbum “Welcome to the Future”; gruppen firar nu 30-årsjubileum.


Dogge Doggelito är gäst i P4:s “Vem tycker du att du är?”och han berättar om sin barndom, sina musikaliska influenser och sin mamma.Den femte delen av hans barnboksserie har precis släppts.
Citat från Janne stlunds “Allt varmare än minus 22 grader gr att träna I Folkkonstnären Lars Lerin är P4 Extra gäst och berättar om sin konst, katter och familjeliv.Och den effektiva men lite tråkiga “långa bollar på Jacke”-taktiken, och i synnerhet Kaj Enströms uppfinningsrika varianter på den, som beskrevs av Fouad.


Han tog examen till seniorfotboll 2004 och fortsatte att spela till 2012.hlämnade SFF 2006, men har kommit tillbaka vid några tillfällen.2010 gjorde han också det sista av fyra seriemål för klubbens högsta division.hemmamatchen mot Juventus, alltså (3-0). Vad är först?2006 var planerad att vara värd för BK 30 (2-2).var jag som bäst runt 2008-2009 medan jag var i Sundsvall.Fouad blir ombedd att beskriva vad han ansåg som sin största styrka, blir Fouad nästan poetisk i sitt återberättande.

När jag spelade mitt på planen fångade jag ofta doften av en söt djupledsboll.Det är lite häftigt att få smaka på alla klubbar som Fouad Youcefi har spelat för, inklusive Ransta IK (1995-1996).Heby AIF (2006–2007), GIF Sundsvall/Medskogsbron (2008), Sund IF (2009–2010), IFK Timr (2010), och Juventus IF (2011).
-Grällsta Alliansen (RGA) (1997), Sala FF:s pojk- och juniorlag (1998–2004), Sala FF A-lag (2004–2006), och Heby AIF (2006–2007). (

Fouad Youcefi Familj