Sun. Oct 2nd, 2022

Ola rapace flickvän /\ Ola Rapace är född i Tyresö men uppvuxen i Vallentuna. Han är avkomma till Jan-Olof Norell. Innan han började intressera sig för teater hade hans huvudfokus legat på musik. Han gick på Teaterhögskolan i Göteborg 1995-1998 och arbetade på Backateatern och Uppsala Stadsteater under sin utbildning.Ola Rapace, ishockeyspelare, och Sonja Jawo, konståkare, har ansökt om en skilsmässa.Ola Rapace och hans fru Sonja Jawo, som varit gifta i två år, har bestämt sig för att skilja sig. De har ansökt om äktenskapsskillnad vid Stockholms tingsrätt gemensamt.

Skådespelarna Ola Rapace och Sonja Jawo har ansökt om skilsmässa tillsammans. 2019, efter att ha träffat varandra 2018, knöt paret ihop sig i Paris, kärlekens stad. Än så länge har äktenskapet inte gett några avkommor.Enligt en intervju med Expressen förklarade Sonja Jawo att deras uppbrott bara var resultatet av deras beslut att gå separata vägar.

Det kommer att finnas sex månaders väntetid innan skilsmässan är klar.Även om det är uppenbart att du är ganska upprörd över att saker och ting inte fungerade, tror jag att vi båda kan vara överens om att det är det bästa. Sonja Jawo sa till Expressen att parets parisiska bröllop i maj 2019 var “mycket lågmäld” och att de lämnat in en gemensam ansökan om en skilsmässo till Stockholms domstol.Det är uppenbart att det är oerhört oroande att det inte blev av, men jag tror att du och jag kommer att klara oss ändå, säger Sonja Jawo.

Fakta och bio om Ola rapace flickvän

  • Som gäst i podcasten “Nemo träffar en vän” tidigare i år diskuterade Ola Rapace sitt “stormiga” äktenskap med fru Sonja Jawo.
  • Ola Rapace har en son, Lev, med sin fru och skådespelerska Noomi Rapace, som han var gift med 2001 till 2011. Olas dotter Line är tillsammans med skådespelerskan Malin Morgan.
  • Sonja Jawo är redan mamma, även om hon har en son från ett tidigare förhållande.
  • Det är snart ett halvårs väntetid innan den formella skilsmässan börjar.
  • Det är uppenbart att det är ganska olyckligt att det inte blev av, men jag tycker ändå att vi båda klarar det bra.
  • Sonja Jawo sa till Expressen att det inte fanns någon dramatisk betydelse för händelsen.
  • Till stor del tror jag att vi är lika, på gott och ont.
  • Att hitta ett lyckligt medium i vårt förhållande är utmanande för oss båda.


Om jag bara var mer kapabel att hantera hennes oberäkneliga känslor.Jag vill tro att jag mår bättre, men det är fortfarande svårt för mig att bete mig som en vuxen ibland.Jag vill vara ungen, och det tror jag att hon också gör, sa Ola till mig.Efter lite mer än två års äktenskap i present har Ola Rapace Jawo, 49, och Sonja Rapace Jawo, 41, lämnat in en gemensam ansökan om en skilsmässa.Under en romantisk ceremoni i den franska huvudstaden Paris i maj 2019 bytte paret löften.- Jag visste innerst inne att hon var den mest fantastiska person jag någonsin träffat, så det var bara vettigt att ge henne en ring.Jag berättade för henne, och hon tyckte det var en bra idé också, har Ola Rapace Jawo sagt.


Paret avslöjade då att de hade valt att hålla ceremonin tyst och privat. – Det var skönt att det inte var så många andra människor runt omkring – det fick saker att kännas mer mysigt och intimt, sa Ola Rapace Jawo.Under en ceremoni i Paris i maj 2019 kommer paret att utbyta bröllopslöften.Senare flyttade de till Stockholms stadsdel Södermalm.Efter att ha bott i den franska huvudstaden i flera år bestämde sig Ola Rapace för att packa ihop sina ägodelar och återvända till Sverige med sin fru.


I enlighet med Expressen lämnades skilsmässoansökan in dagen innan.Rapace, Ola Jawo var tidigare begåvad till Noomi Rapace, en svensk skådespelerska, under åren 2001 och 2011.De hade en son tillsammans, och han har sedan dess haft en dotter från ett tidigare förhållande.
Sedan ett tidigare förhållande har Sonja Jawo blivit välsignad med ett barn.Inga barn föddes till paret samtidigt.Och hela bröllope-grejen var ganska unik och kraftfull.


Jag har aldrig varit lyckligare än jag var den timmen.Sonja Jawo sa att det var väldigt vackert, raffinerat och känslomässigt engagerande före, under och efter evenemanget.Paret flög snabbt till Stockholms stadsdel Södermalm efter presentutdelningen.För mer än två år sedan gick de alla till Stockholms tingsrätt för att be om en skilsmässa.Vi har bestämt oss för att gå åt olika håll, och det är inget mer än så, säger Sonja Jawo till Expressen.Sex månaders väntetid återstår innan det formella avslutandet av skilsmässan.Det är uppenbart att det är ganska olyckligt att det inte blev av, men jag tycker ändå att vi båda klarar det bra.Trots vad du kanske har hört hände inget dramatiskt, som Sonja Jawo uttrycker det.

Ola rapace flickvän