Thu. Oct 6th, 2022

Oliver ekman larsson flickvän /\ Svensken och nuvarande medlem av NHL:s Vancouver Canucks-försvar, Oliver Oscar Emanuel Ekman Larsson föddes den 17 juli 1991.Tidigare passade han med Arizona Coyotes i National Hockey League.

Coyotes valde Ekman Larsson i den sjätte omgången av 2009 års NHL-draft.Phoenix Coyotes valde Ekman Larsson med det sjätte totalvalet i den första omgången av 2009 års NHL-draft. En av de yngsta svenska NHL-spelarna genom tiderna, han debuterade den 9 oktober 2010, efter att ha skrivit på ett treårskontrakt med Phoenix sommaren innan. Vid en ålder av 19 år och 184 dagar gick han också med i en elitgrupp av svenskar som hade gjort mål i National Hockey League.Han blev Coyotes kapten den 13 september 2018.

Fakta och bio om Oliver ekman larsson flickvän

  • Campingrestaurangen på Tingsryd är fullsatt.
  • Oliver Ekman Larsson hade avslutat lunchen med två kompanjoner vid ett fönsterbord i motsatt ände av restaurangen.
  • Det var firande här igår.
  • Marknaden som inträffar en gång om året, som han uttrycker det.
  • Det är förståeligt att “OEL” skulle känna hemlängtan efter att ha tillbringat sommaren borta från sin familj i pittoreska Tingsryd snarare än i Arizonas hetta där han arbetade som backstjärna.
  • Han bygger ett hus på marken som hans pappa lämnade honom, säger han.
  • Men jag behöver inte dela hus med honom, och jag har mitt eget, säger han med ett skratt.
  • Livet i Nordamerika, om man tar bort hockeyn, är inte så olikt vad det skulle ha varit i Tingsryd.


Även om det finns solsken och en pool och en golfbana precis utanför din dörr, kommer du förmodligen inte att gå nära dem så ofta eftersom du kommer att vara för upptagen med att titta på hockey.En vanlig dag för mig består av att träna, äta, slappa och titta på en hemsk film.Hade jag varit spelare i Tingsryd hade jag nog gjort samma sak.Med sitt fantastiska spel har Oliver Ekman Larsson blivit en framträdande plats som en av NHL:s främsta försvarsspelare.Om han kan förbättra sitt flyt kan han utmana om Norris Trophy i framtiden.


Coyotes GM John Chayka fick frågan om en potentiell handel som involverade Oliver Ekman-Larsson och vad han kan få tillbaka av tidningen “The Hockey News” förra säsongen.Om din bästa försvarare lämnar, måste du rekrytera en ersättare direkt.Det är så absurt att jag inte orkar tänka på det.Ett bättre lag kan byggas runt Oliver om vi avslöjar och odlar talang, sa han.Samtidigt har “OEL” en enorm Arizona-stolthet.Detta kontrakt kommer att gälla till år 2027. När allt låg på bordet var det mycket att besluta om.
Frågan om huruvida detta är min idealiska karriärväg eller inte strök mig mer än en gång.


Men jag fortsatte till slut att återvända till Arizona.Säkerheten som han har etablerat i Arizona under sina fem år i klubben är en viktig faktor i hans val, särskilt i ljuset av hans mammas död för två år sedan.- Tiden är avgörande, och om jag inte är det mår bra, jag kan inte ge allt på isen.Arizonabor är kända för att vara ganska introspektiva.Som någon som strävar efter att göra alla omkring sig lyckliga kan jag intyga de ömsesidiga fördelarna med denna attityd.Min främsta motivation för att fatta beslut har alltid varit att säkerställa min egen säkerhet.Då får jag hemlängtan och har svårt att åka.Det är som att vara hemma; Jag har många vänner utanför hockeyn, vädret är alltid fint och fansen stöttar.

Oliver ekman larsson flickvän