Sat. Oct 1st, 2022

Robin Bengtsson Längd /\ Bengtssons hemort är Svenljunga, som också är hans födelseort. I Idol 2008 kom han på tredje plats, efter vinnaren Kevin Borg och tvåan Alice Svensson. Hans debutsingel, “Another Lover’s Gone”, släpptes i mitten av 2009 efter att han skrivit på med Merion Music-etiketten. Bengtsson har medverkat i två program med Katrin Zytomierska som värd: Idol 2008: Eftersnack och ZTV:s Sexuellt.

2010 framförde Bengtsson “Long Long Night” med Kim Fransson (känd för sin roll i den svenska dokusåpan Made in Sweden) och medverkade i välgörenhetslåten “Wake Up World” för “Hjälp Haiti” med Karl Martindahl och Daniel ” The Moniker” Karlsson. I den svensk/skandinaviska anpassningen av Wipeout 2010 tog sig Robin Bengtsson till mästerskapsomgången och blev tvåa. 2016 gick han in i Melodifestivalen med låten “Constellation Prize”, och den slutade på en femte plats.

Bengtsson återvände till Melodifestivalen 2017 med det vinnande bidraget “I Can’t Go On.” Han tävlade för Sverige i Kiev, Ukraina, vid Eurovision Song Contest 2017. Den 9 maj tävlade han i den första semifinalen och gick vidare till mästerskapsomgången. Han hamnade på femte plats i finalen. På 6 fot tornar han sig över alla andra.

Fakta och bio om Robin Bengtsson Längd

  • Den svenska musikern Robin Bengtsson är känd för sina många hitlåtar, inklusive Cross the Universe, I Don’t Like to Wait, Dark Angel och Day by Day.
  • Under My Skin är titeln på en EP han har gett ut.
  • Han har en måttlig följare på sociala medier, med över 80 000 Instagram-följare och över 30 000 Facebook-gilla-markeringar.
  • Det är tredje gången Robin Bengtsson tävlar i Melodifestivalen.
  • Den här gången med texten “Ta en chans.”
  • Men vad vet du egentligen om artister?
  • Har du noterat hur lång han är? All information du behöver finns här.
  • Den 29-årige artisten Robin Bengtsson, född och uppvuxen i Svenljunga, svepte över nationen i den första omgången av Idol 2008.
  • Sedan dess har vi sett honom uppträda två gånger i Melodifestivalen, båda gångerna slutat med seger.
  • Robin Bengtsson slutade på femte plats i Eurovision Song Contest.


Nu kan det vara ett bra tillfälle för Robin att gå in i Melodifestivalen för tredje gången.Men vem är Robin Bengtsson bakom kulisserna och utan hans varumärkesmikrofon?Här är några saker om Robin Bengtsson som du förmodligen inte visste, som hans otroliga längd.I en intervju avslöjar Robin att Hänt är 191 centimeter lång.Före Melodifestivalen 2017 uppträdde Robin Bengtsson med Jenny Salte, som han sedan släppte för att uppträda med.Innan deras nuvarande förhållande hade artisten en kort flicka med den svenska skateboardåkaren Ellen Bergström.


Men för tillfället verkar det som att Robin Bengtssons kärleksliv är på klipporna.Framför allt meddelade han och hans danspartner, 31-åriga Sigrid Bernson, från succéprogrammet Let’s dance på nyårsafton att de dejtar.Sedan början av parets uppvaktning, som utlöstes av släppet av Let’s Dance, har det varit mycket bitterhet.Efter att “Let’s Dance” slutade fortsatte vi att prata.Förr var det så att många såg rakt igenom det, men inte längre, säger han.En vändpunkt i Robin Bengtssons konstnärliga karriär inträffade 2008.
Han tog sig hela vägen till

tredje plats i det populära tv-programmet Idol medan han bara var 18 år gammal.Alice Svensson landade på en ny plats och Kevin Borg fick med sig hela balustraden hem.Robbin Bengtsson hittar inget nytt hem i Melodifestivalen.Han kan komma överens med andra och utföra uppgifter till en något högre standard än andra.varför?Han har faktiskt vunnit hela tävlingen.


Medan åren efter American Idol var ganska tysta, markerade 2016 något av en återkomst för Robin.
Men i Melodifestivalen med låten “Constellation Prize” gick han vidare till sista omgången utan attnågonsin behöva tävla i en semifinal.Men till slut landade han på femte plats.Året därpå, 2017, var det dags igen.Efter att Robin Bengtsson återvänt med det kraftfulla bidraget “I can’t go on” och hämtat hem hela tävlingen blev han uttagen att representera Sverige i Eurovision Song Contest där han placerade sig på femte plats.Kommer 2020 att bli det tredje året i rad med lycka till?

Robin Bengtsson Längd