Sun. Sep 24th, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 31 Second
Robin Bengtsson Längd

Detaljerad information om Robin Bengtsson

ålder32 år
FödelseortRevesjö församling
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatumApril 27, 1990
yrkeSinger
Civilståndgift
föräldrarAnneli Bengtsson
familjJennie Salte
barnkommer att uppdateras snart
partnerSigrid Bernson
vikt72 kg
längd191 cm

Robin Bengtsson Biografi

Robin Bengtsson är en svensk sångare och låtskrivare som blev berömmelse efter att ha vunnit den femte säsongen av den svenska versionen av talangprogrammet “Idol” 2011. Bengtsson föddes den 4 februari 1991 i Grimslöv, Sverige. Han växte upp i en musikalisk familj och utvecklade en passion för sång i unga år. Han började spela gitarr och skriva sina egna låtar när han var bara 13 år gammal. Efter att ha vunnit “Idol” släppte Bengtsson sin debutsingel “Don’t Stop Believing” som blev en hit i Sverige och nådde toppen av listorna.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %