Thu. Dec 1st, 2022

Adam Kais Ursprung /\ Adam Kai är en kvick modell som föddes i Wien, Österrike den 12 oktober 1993. För att sätta Adam Kais ålder i perspektiv föddes han den 28 februari 1990. Cobra Kai är en amerikansk komediserie skapad av Jon Hurwitz, Josh Heald , och Hayden Schlossberg, och den debuterade på YouTube Red den 2 maj 2018. Karate Kid-trilogin från 1980-talet tjänar som inspiration för denna YouTube Originals-serie. Den här seriens fortsättning tar fart 34 år efter den första filmen, med William Zabka och Ralph Macchio som återupptar sina ursprungliga roller.

Den 24 april 2019 hade den andra säsongen premiär. YouTube har meddelat att de kommer att sända en tredje säsong i maj 2019. 2020 bytte serien till Netflix, som tog över de två första säsongerna retroaktivt den 28 augusti 2020, och släppte den tredje säsongen, som hade filmats, den 1 januari 2021.

Fakta och bio om Adam Kais Ursprung

  • Snabba cash 2″ kanske inte tillför lika mycket nytt innehåll som sin föregångare, men den håller samma höga kvalitet och intensiva tempo.
  • Det finns en känsla av desperation i skiftet i gängvärlden som är svår att skaka om.
  • Blacker, blacker, “Quick Money 2.”
  • Efter ungefär ett och ett halvt år ur luften är spinoffen av Jens Lapidus gangstervärld tillbaka i full gång, och hela helvetet har brutit lös i den kriminella undre världen.
  • Leya, stöket som spelas av Evin Ahmad, är övertygad om att hon är på gränsen till totalt sammanbrott.
  • Hennes företags börsintroduktion (IPO) av Target Coach är nära förestående.
  • Hon måste äntligen fly från staden och den kriminella undre världen som försökte döda henne tidigare.
  • Men hög moralisk mark tas före ett fall.
  • Tomas, miljonärens hand för Leya (en snällt skruvat Olle Sarri), visar sig vara en pålitlig allierad i all hast.
  • Hon har bestämt sig för att gå ut till sitt gamla nätverk av vänner och kollegor, inklusive sin knogsläpande svindlare och gängledare Ravy, för att få hjälp igen (Dada Fungula Bozela).


Den lågmälda konkurrenten Zaki (Adam Kais är ganska bra) dyker upp med design på Ravys företag.
Och så har skjutandet börjat igen.Liknar en diamant Salihus bästsäljande “Tills alla dör” är ett vanligt vapen som används av barndomsvänner i konkurrens med varandra.Termen “bror”, som alla i “Snabba cash 2” använder för att utöka sina namn, kunde inte uttalas mer fonetiskt.pengarnas hastighet är allt.
Men den här gången står ungdomarna i centrum.Det är 2018, konstaterar vi.


Mästerskapsmatchen vid 1984 års All Valley Karate Tournament har pågått i 34 år.Däremot uppfann LaRusso sig själv för att bli en blomstrande bilhandlare och chef för flera platser.Han blev ganska rik som ett resultat, och han behåller sin offentliga personlighet som karateexpert.Men hans ointresserade son och dotter orsakar honom oro, eftersom han fruktar att han kommer att gifta bort dem med en “rik Göre”.Senare på kvällen shoppar Johnny när han stöter på Miguel, en tonåring som nyligen flyttade in i samma bostadskomplex som Johnny med sin mamma och mormor.


Från en grupp högstadieelever blir han schikanerad och utredd tills Johnny ingriper.Johnny är nu målet för gruppens ilska, och de flyttar alla in för att döda.Men han använder sina karatekunskaper och slår ut dem kallt innan han grips av polisen.Det hade en sådan effekt på Miguel att han ber Johnny att lära honom, vilket Johnny vägrar att göra.När Johnnys gamla Pontiac blev påkörd av en bil och allvarligt skadad tog bogseringsföretaget det havererade fordonet till en av LaRussos reparationsverkstäder, till Johnnys förtret.De två sprang på varandra efter vad som verkade vara en evighet.Daniel är till det yttre trevlig, men han kan vara avvisande och nedlåtande mot Johnny.Johnny går motvilligt med på att ta den gratis bilreparation som erbjöds honom eftersom han har desperat ont om pengar.