Tue. Dec 6th, 2022

Isak Hien Föräldrar /\ Djurgården sålde nyligen Isak Hien till Hellas Verona för omkring 34 miljoner kronor(med bonusar kan affären totalt bli värd 50 miljoner kronor). Nu öppnar mittbacken upp om flytten. Det svårt att säga en anledning. Men det är en klubb med stor historia, bra fans, briljant tränare som tidigare varit back säger Hien enligt calciohellas.it.Den 27 augusti lämnade Isak Hien Djurgården efter ett mycket imponerande halvår i allsvenskan. Trots att han inte tillhört Hellas Verona allt för länge har han redan hunnit spela tre matcher. Han berättar nu att debuten var speciell.

Min debut var spännande, mycket eftersom jag fick göra den direkt efter att jag kom till Italien. Detvar en stor ära och stolthet att få spela direkt i Serie A. Det var en barndomsdröm som gick i uppfyllelse, säger Hien enligt calciohellas.it.Under våren och sommaren har flera klubbar visat intresse för mittbacken, nu berättar han varför han valde att gå till just Hellas Verona.No much information about his parents.

Fakta och bio om Isak Hien Föräldrar

 • Du kanske spelar forward i A-laget, men du är mittback i mina ögon.
 • Isak Hien hade aldrig något val, men efter två års grundutbildning vill han fortfarande tala Djurgårdens språk.
 • Ett självsäkert “Jag tror att jag kan bli så bra som du vill att jag ska vara”, säger 23-åringen.
 • Det kanske blir en taggig resa eller inte, men Isak Hiens har aldrig varit hänsynslös.
 • På bara fem år tog han sig vidare från en bucklig forward i division 1 till en startande mittback i allsvenska förstadivisionen.
 • Men han tog inte initiativet till att förändra sin karriär.
 • För att spela mittback fick jag rådet att göra det av George Moussally, U19-tränare i Vasalund.
 • Du kanske spelar forward för ditt A-lag, men för mig är du en mittback.
 • Efter det blev han assisterande i A-ligan och pitchade idéer till Dali (Savic), lagets stjärnspelare och primärtränare.
 • Hans första säsong var i division 1 2020, och han spelade mittback.
 • Det var en dag, sedan två dagar senare.
 • Hans beslutsamhet hårdnade efter det.
 • Han (Moussally) var ganska envis.
 • Det finns något slags tvetydigt värde.
 • Jag var dock inte helt emot det.


Jag hade inte fått det avancemang som jag hade hoppats på.Jag ska inte säga att det var en piece of cake, men det faktum att det gick smidigt var det som fick mig att tro på dess framgång.I december 2020 kommer Djurgården att lysas upp av Hien på toppen av värvaträdet.Därefter lånade Jonas Thern, tränareni Värnamo, ut honom till Vasalund, där han gjorde enorma framgångar i toppklassen.Men i måndags när det var dags för svenska SM-matchen mot Degerfors fanns Hien på plats i Djurgardens startuppställning.
Jag är glad att jag fick spela mitt första allsvenska spel från första början.


Bra vibbar från jukeboxen, mycket folk och en känsla av att något inte stod rätt till i luften.Jag fick spela i 90 minuter och vinna på det, och man kunde inte begära så mycket mer, säger Hien, som var på väg att sätta bollen i sitt eget nät innan han fick trampa på.Det kändes som att det bara rullade i några sekunder, inte de vanliga tre eller fyra.Det var tillräckligt nära för att kännas lite förmanande.De senaste säsongerna på Djurgården har sett regelbundna mitbacks som Jacob Une Larsson, Erik Berg och Marcus Danielson.
Sett till år är detta väldigt typiskt.


Djurgrdens mittbackar är 19-åringarna Hjalmar Ekdal, Isak Hien, Jesper Löfgren ochFrankOdhiambo.Rutinmässigt är mlvakter och mittbacks vanligast.När man jämför Une och Mackansagerande med vårt eget som vuxna blir det tydligt att det finns skillnader.Man måste börja någonstans, men även om man inte har förutsättningarna så kan man vara påhittig som en vampyr och försöka insupa så mycket kunskap man kan.


Isak Hien Föräldrar