Fri. Dec 2nd, 2022

Jessica Andersson Pojkvän /\ 2002 arbetade 47-åriga Jessica Andersson sig upp till toppen av berömmelsesstegen på famefabriken. Efter att ha hjälpt till grundade hon duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund. Fame tävlade i Melodifestivalen 2003 med låten “Give me your love” och tog hem priset det året; året därpå kom de tillbaka med låten “Vindarna vänder oss”, som hade placerats i tävlingen men framförts av en annan grupp.

Sedan dess har vi skymtat Jessica Andersson här och där; hon har varit öppen om sin tillväxt och det faktum att hon är mamma till två påstådda alkoholister. Hon har också skrivit en memoarbok om sin svåra barndom med titeln “När natten faller, tankar på hur det var” (När kalla nätter plgar mig med minnen om hur det var). Jessica Andersson sjunger i tradition av svensk folkmusik och anses vara en av landets främsta artister.Äntligen kunde vi se henne uppträda för åttonde gången i Melodifestivalen.
Nu ska hon berätta allt om sitt liv med Johan Malm och åldersskillnaden mellan dem. Hans nuvarande flickvän heter Johan Malm.

Fakta och bio om Jessica Andersson Pojkvän

  • Jessica Andersson tvingades ta ett mer avslappnat förhållningssätt till sitt arbete när coronapandemonium satte igång i hennes huvud för sommarturnén med Diggiloo-gänget.
  • Istället har hon mer tid att träna, utforska nya kreativa intressen, spendera kvalitetstid med vänner och familj och spendera kvalitetstid med sin pojkvännen, Johan Malm.
  • Artist har tidigare beskrivit önskan att en dag bli begåvad sambon, vilket han inte är särskilt intresserad av.
  • Det går bra för mig; Jag har accepterat det, säger Jessica Andersson.
  • När kröningspandemoniumet började hade Jessica Andersson, föreställningens utvalda artist, vantarna uppe.
  • Lägg hela din uppmärksamhet på showen.
  • När spelen var slut var hon tvungen att anpassa sig till det verkliga livet.


Min sommarturné med Diggiloo blev inställd och jag fick reda på att mitt jobb hade börjat bokas upp.
Sedan ett tag tillbaka har Jessica Andersson gett sig själv lov och istället för att spendera sommaren på turné med Diggiloo-gänget har hon hittat andra kreativa sätt att fylla sina dagar.Jag försöker se den här tiden som en gåva som jag kan använda för att göra saker jag har skjutit upp och inte hunnit med tidigare.Nu håller jag på med lite musikkomposition och mattar några tavlors.


Jag försöker tänka kreativt och snabbt.På fritiden jobbar Pojkvännen Johan Malm som krögare och driver en rad matställen.jessica Andersson är tacksam för att hon och hennes pojkvännen har varit sparsamma inför de ekonomiska svårigheter som pandemin medfört.Äntligen känner vi att vi har fixat det.Man måste ju leva långsammare nu när man är äldre; man kan inte fortsätta att agera som man gjorde förr och måste istället huka ner sig lite.


Jag tycker fortfarande att det här är en bra tid eftersom det tvingar människor att inse att det finns trevliga saker att få i närheten som inte kostar mycket pengar, och att man ska uppskatta det han eller hon redan har.Jessica Andersson, en 48-årig musiker, är en av de senaste två decenniernas största Melodifestivalstjärnor.Hon vann tävlingen 2003 med låten “Fame” och låten “Give me your love”, och hon har sedan dess tävlat i tävlingen ytterligare nio gånger.


Hon är nu frilansande författare också.För några månader sedan gick Jessica och hennes 38-åriga vän och sambopartner Johan Malm genom utbildning för att bättre hjälpa andra i nöd.Det betyder, som Instagramanvändaren Jessica Andersson uttrycker det, att “vi kommer att lära oss om något som händer nära där vi bor” genom en app som paret har laddat ner.Sedan två år tillbaka bor Jessica Andersson och Johan Malm i en villa i Onsala.Enligt konstnärerna var Johans långa promenad till kusten den avgörande faktorn för deras beslut att lämna Trollhättan.


Vi verkar ha landat på rätt plats.Vi har underbara barnbarn; vårt är ett underbart litet samhälle.Det ligger i närheten av naturen, vilket är perfekt för oss eftersom vi tycker om att spendera tid utomhus.Ännu närmare vattnet verkar allt där magiskt.Johan Malms svaghet för vattensporter har lett honom vilse med Jessica Andersson.Hans surfförmåga fick henne att köpa en egen surfbräda som hon använder för att paddla runt havet.

Jessica Andersson Pojkvän