Thu. Dec 1st, 2022

Victoria Skoglund Barn /\ Skoglund utbildade sig till undersköterska och arbetade ett år på Huddinge sjukhus. Hennes far, landskapsarkitekten Folke Mattsson, köpte Zetas Trädgrd av Gösta Zetterkvist 1975, och hon kom till företaget året efter. Hennes man, Rikard Skoglund, och hon gick över till Zetas 1997. År 2021 kommer hon att vara en ensam Zeta.

Skoglund är tidningens prisade landskapsexpert och stammis i TV4:s Nyhetsmorgon . Som författare har hon bidragit till en bok om Zetas trädgårdar och skrivit böckerna Trädgårdsmästarens väg (2012) och Min trädgård vid havet (2016). 2015 tog hon emot en belöning från Gunnar Kaj Gartnerfonden. Skälen till Juryns agerande var ganska standard: “Trädgårdsskötsel är Victorias heltidsjobb, och hon gör det som trädgårdschef, designer, skribent och fotograf. Victoria har också varit en stor inspirationskälla för många människor över hela landet och runt världen “.

I februari 2018 tilldelade tidningen Elle henne årets nytillverkade designpris, Inspiratör 2018. Skälen varierade: “Kreativt tänkande, framsynthet och affärsmannaskap i ett kompletterande paket. Hon har förvandlat ett klassiskt marknadstorg till en dynamisk livsstil begrepp.” Han har inte avslöjat mycket om sin avkomma.

Fakta och bio om Victoria Skoglund Barn

 • Han avancerar i sin ljusa vita kostym och glänsande svarta skor.
 • Hans blå ögon glittrar och han är så rak i ryggen i sin allra första luciatag.
 • Vi är ganska nöjda med oss ​​själva.
 • Hans pappa och jag sitter på första raden i klassrummet på första mattan.
 • Stjärngossar, tärnor och tomtar sjunger alla “Gläns över sjö och strand” på svenska stämmor.
 • Föräldrar som vi hamnar praktiskt taget mitt i allt bra.
 • Efter en kort tyst paus kommer en annan pappa fram och kikar in i mitt öra: Du ska inte slarva.
 • Så småningom kommer den platsen att rensas.
 • Om ett år kommer han att vara precis som resten av mördarna.
 • Jag har en extremt snabb och intuitiv svarstid.
 • Tar av handskarna, drar i hans trasor och försöker skjuta in honom i ryggsäcken.
 • Jag har förvandlats till en lejoninna som vill ta ansvar för vårt barn.
 • Vad tror han är slutspelet?
 • Ärligt talat har jag aldrig tänkt på möjligheten att det skulle kunna ta slut.
 • Jag kunde inte begära något bättre än vad vår son är och vill vara.
 • Min hals är helt rosa nu.
 • Jag har en hälsosam besatthet av mig själv och är något sarkastisk.
 • Jag tycks inte hitta något försvar mot detta, och det håller på att ta plats i min kropp.
 • Jag vill skriva om smärtan han lagt på mitt hjärta.


Hans ord har lagt sig som en mantel över mig och blockerar resten av denna härliga morgon.Jag kan ärligt säga att jag aldrig har berättat något liknande för någon förut.Besviken över att jag inte svarade på telefonsamtalen.När jag blir arg brukar jag gnälla ut verbalt.Jag är en mamma som målade sin sons naglar i pastellfärger.För våra hästars kosmetiska behov har vi valt en högkvalitativ, specialiserad brist.
Tänk på alla homosexuella och lesbiska människor som har utsatts för diskriminering och vunnit.
De har förändrats så att andra vill ha det istället.änk på den unge som vägrar att berätta sanningen för sina föräldrar.


Som om ord vore gift och det kunde tillåtas att känslor inte existerar.Ett par som inte bryr sig tillräckligt om varandra för att hålla varandra i handen medan de försöker få ett leende.Intimt par som värnar om varandras sällskap.I mars, när snön faller från himlen och naturen vaknar till liv, vill trädgårdsdesignern Victoria Skoglund inget annat än ett glas rosé och en lugn stund i solen.Det är den mest hektiska tiden på året på hennes handelsstation Zetas som ligger långt utanför Stockholm.


Victoria säger, “I april och maj kommer det att finnas mängder av människor som vill planera sina trädgårdar och bakgårdar”Under den här tiden kommer Victoria att ta sig själv till jobbet varje dag.
Men hon tycker också att den här tiden på året ger hopp, med alla spirande växter och blommande träd,doften av nyfödda djur och den allmänna upphöjda stämningen.De kungar som begravdes i jorden under sommaren blommade äntligen.När kärleken äntligen tog slut, det var då det blev uppenbart.Men trädgårdsdesignern Victoria Skoglund såg att livet, liksom naturen, har förmågan att överraska och öppna för oväntade möjligheter.


Morfar satte sig för en pratstund med TV4:s trädgårdsmästare för att prata om måltider, trädgårdsarbete och barnbarn.Trädgårdschefen Victoria Skoglund släpper ut lugneSamtidigt har hon en blick i ögat som förråder skepsisen hos en person som tycker om att ha mycket rikedom på äldre dagar.Kanske är det gnistan som går på stigen och gör henne till en populär odlingsexpert i TV4:s Nyhetsmorgon.Jag har blivit ombedd att synas på tv flera gånger, men jag backar alltid i sista minuten för att jag blir för nervös.

Victoria Skoglund Barn