Thu. Dec 1st, 2022

Yvonne Ryding Barn /\ Hon är mamma till Sandra Bergqvist och Nathalie Bergqvist. Innan Ryding gick med i sökandet efter Miss Universe arbetade hon som undersköterska inom äldreomsorgen. Fritiden ägnade hon åt att prova andra sporter och så småningom hittade hon sin nisch som mittfältare i fotbollslaget Hällbybrunns IF. 1983 tävlade hon i en turnering arrangerad av Svenska veckotidning ret Runt och utsågs till landets lucia. Samtidigt började hon göra modelljobb. 1984 deltog hon i Fröken Sverige-turneringen och gick i topp. Därefter valdes hon ut att representera Sverige vid Miss Universum-tävlingen som i år hölls i Miami, Florida. Hon vann, och hon blev Miss Universe.

Ryding var medprogrammerare för Melodifestivalen 1989 på helt nya Globen i Stockholm tillsammans med John Chrispinsson. 1997 släppte hon sin kosmetikalinje, som hon från början kallade Y-serien. Produkterna marknadsförs nu under varumärket YR A Beautiful Idea och distribueras internationellt, bland annat i Sverige, Finland, Nederländerna och Tyskland.

Fakta och bio om Yvonne Ryding Barn

 • 58-åriga Yvonne Ryding har varit bosatt i rampljuset ganska länge.
 • Hon är känd för flera saker, inklusive att vara en framgångsrik modell i framtiden och vinnaren av Miss Universe 1984.
 • För närvarande inkluderar hennes arbete att agera som moderator och konferencier.
 • I början av 2007 deltog hon i den svenska versionen av dansshowen Let’s Dance på TV 4.
 • Det var samma år som hon debuterade som författare med Yvonne Rydings skönhetsbok, som hon skrev tillsammans med Margareta Hägglund.
 • Ryding har arbetat som programledare för TV Fyrstads MY Program.
 • Hon var en av showrunners för TV4:s Förkväll under vinter- och vårsäsongen 2009-10.
 • Folkliga svenskar gör ett besök i Anders trädgård och under några dagar hjälper de Anders att lösa ett problem hemma.
 • När allt från oavslutade projekt till djupt personliga känslor hamnar i fokus blir resultatet ett rörande och intimt möte mellan sinnen.
 • 1988 bytte Yvonne Ryding, entreprenör och prinsessa, och Kjell Bergqvist, professionell hockeyspelare, bröllopslöften i Sundby kyrka i Eskilstuna.
 • Partnerskapet höll dock inte, och år 2000 hade Yvonne Ryding och Kjell Bergqvist separerat.
 • Där träffade han Yvonne Ryding, en före detta Miss Universe och framgångsrik modell.


De levde tillsammans i 13 lyckliga år som man och hustru innan de separerade 1998 och slutligen skilde sig 2000.Sandra Bergqvist föddes 1989 och är nu 33 år gammal.Min äldsta syster Sandra och hennes sambo bra kille sambo kunde vänta lite längre med barn, tänkte jag, för deras eget bästa.Men nu när Edwin är här är det bara underbart.Jag känner att han har tillfört ett helt nytt djup till mitt liv.Att bara vara i hans närvaro är en magisk upplevelse.Yvonne Ryding sa till Hemmets journal då, “Jag vill vara en naturlig del av Edwins uppväxt, därför är han välkommen att komma och bo hos mig den dagen hans föräldrar väljer att gå iväg på egen hand och göra något med sina egna händer. .”


Yvonne har två barn från ett tidigare förhållande med 68-årige schackspelaren Kjell Bergqvist.
Sandra och Nathalie Bergqvist heter de två tjejerna som syns i rampljuset både med och utan föräldrar.
Den äldsta av de två systrarna är Sandra Bergqvist.Hon föddes 1989, vilket gör henne 32 år gammal nu.
Sandra Bergqvist var där 2017 när Swedish Beauty and Cosmetics Awards hölls i Stockholms Stadshuset.Hon såg lika vacker ut som en prinsessa.Jag ser också vissa likheter mellan henne och min mamma, Yvonne Ryding, som medverkar i den femte säsongen av TV4-programmet Anders knackar p på TV4 och regisseras av Anders fvergrd, 53.


Och precis i mitten av föreställningen dyker Sandra upp för att erbjuda sin hjälp, vilket mamma Yvonne känner igen.Men när Yvonne och Sandra bestämmer sig för att jobba tillsammans går det inte som planerat.Sandra är en väldigt energisk person.När vi gör saker tillsammans löser det sig, säger Yvonne i programmet.

Yvonne Ryding Barn