Thu. Dec 1st, 2022

Klara Elvgren Pojkvän /\Ingen klarar sig bättre än studiekamraten Jhon Arboleda. Det har gått ett halvår sedan den nya dokusåpan FBOY Island hade premiär på streamingtjänsten HBO Max.

Handlingen i showen handlar om tre kvinnor som reser med en grupp män till en tropisk ö. Hälften av männen är “bra killar”, som letar efter kärlek, medan den andra hälften är namnlösa “fboys”. De är inte intresserade av långsiktiga relationer utan snarare de pengar de kan tjäna på kort sikt. Kvinnor uppmuntras att dejta över hela programmets manliga befolkning i hopp om att hitta kärleken. Samtidigt måste de försöka reda ut vilka av männen som är “snazzy” och vilka som är “fboys”.

Nyheter24 har tidigare rapporterat att konceptet snabbt spred sig som en löpeld över landets högskoleområden.Men det var inte bara deltagarna som kunde låta känslorna flöda under föreställningen. Programkoordinator Klara Elvgren träffade sin nuvarande pojkvän, en av deltagarna.

Fakta och bio om Klara Elvgren Pojkvän

  • Ingen klarar sig bättre än studiekamraten Jhon Arboleda.
  • Den avbröts i sista minuten av Exonphbarb, som verkar ha en riktigt bra relation med Klara.
  • Många av hans följare är nybörjare, men Klara blockerar honom fortfarande från Instagram och YouTube trots att han har en bra relation med sina tittare.
  • Trots att ett antal av hans följare hävdar att de redan vet vem han är.
  • Någon kommenterade “Tanbyklaras” på YouTube, “Varför kallar du honom för dejt?” “Hur är det, va?
  • Alla vet vem han är vid det här laget”, lägg till dina två cent till konversationen.
  • Många av Klaras YouTube-videor visar att hon pratar eller sjunger om sin pojkvän, men hon låter honom aldrig veta att hon lyssnar.
  • Vem är det egentligen som Klara “Tanbyklara” Elvgren är i liga med?
  • Spekulationerna flyger, men en specifik individ har pekats ut som influencerns nya följeslagare via Instagram-kontot “exonphbarb”, som rapporterats av Nyheter24. Jhon Arboleda, som lustigt nog redan är en av deltagarna i “Fboy Island” på Viaplay, har varit döpt till “Tanbyklaras” nya kille.


Ett program som ingen mindre än Klara Elvgren skulle anses vara huvudprogrammerare för.Kvinnor uppmuntras att dejta över hela programmets manliga befolkning i hopp om att hitta kärleken.Samtidigt måste de försöka reda ut vilka av männen som är “snazzy” och vilka som är “fboys.”Nyheter24 har tidigare rapporterat att konceptet snabbt spred sig som en löpeld över landets universitetsområden.Men det var inte bara deltagarna som kunde låta känslorna flöda under föreställningen.


Programkoordinator Klara Elvgren träffade sin nuvarande pojkvän, en av deltagarna.Jhon är 25 år och jobbar som personlig tränare.Han har också svindlande 75 000 TikTok-följare.Innan Fboy Island sänds och under showens varaktighet antas det att Klara och pojkvännen inte kommer att kunna visa sin relation offentligt.Men under hennes senaste resa ser det ut som att han var där när Klara pratade med någon bakom kameran.


Under lunchen syns Klaras pojkvän.Bildkälla: YouTube Människor på båda sidor om Klara höjer sina glasögon till klubben när de gör det, och scenen som visas är mycket krallig manshandled.Jhon är 25 år och jobbar som personlig tränare.Han har också svindlande 75 000 TikTok-följare.Innan Fboy Island sänds och under showens varaktighet antas det att Klara och pojkvännen inte kommer att kunna visa sin relation offentligt.


Men under hennes senaste resa ser det ut som att han var där när Klara pratade med någon bakom kameran.Råkar du se min systers bröllopsring?Hon säger: “Det är ingen brådska, men jag skulle älska att ha en son”, medan hon blickar kärleksfullt på personen framför henne.Människor på båda sidor om Klara höjer sina glas till klubben när det börjar fyllas upp, och scenen är väldigt stämningsfull av en krallig manshandled.


Är det någon som vet om Hanna Friberg och Klara Elvgren är i Tulum? Man kan i alla fall säga att de är “jättedär” dock.Tjejerna har varit ganska aktiva med att uppdatera sina sociala medier med bilder, klipp och livesändningar där de beskriver hur bra trivseln är.

Klara Elvgren Pojkvän