0 0
Read Time:36 Second
Talulah Sällström

Detaljerad information om Talulah

ålder37 år
FödelseortHertfordshire
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumSeptember 26, 1985
yrkeSkådespelerska
Civilståndgift
föräldrarJohanna Sällström
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerElon Musk
vikt57 kg
längd1.73 m

Talulah Biografi

Talulah Riley är en brittisk skådespelerska och författare, känd för sina roller i filmer som “Pride & Prejudice”, “Inception” och “The Double”. Hon föddes den 26 september 1985 i Hemel Hempstead, Hertfordshire, England. Riley började sin skådespelarkarriär i början av 2000-talet, med små roller i tv-program som “Doctors” och “The Bill”. Hon debuterade på bioduken 2005 med rollen som Mary Bennet i filmatiseringen av Jane Austens “Stolthet & fördom”. Hon fick kritik för sin prestation och nominerades till British Independent Film Award för mest lovande nykomling.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %