Thu. Dec 1st, 2022

Titti Schultz Lasse Persson Familj /\ Återigen tar Titti Schultz och Lasse Persson rodret i Melodikrysset i veckan. Anders Eldeman, programledare för ett populärt svenskt folkmusikprogram, drabbades av prärievargfeber förra veckan och har bestämt sig för att vila upp hela veckan.Anders Eldeman är på bättringsvägen, men han är trött.

Polens huvudstad, Warszawa, är en vanlig avgångspunkt för bussar som transporterar ukrainska migranter till Sverige. Lasse Persson, flygande reporter för P4 Extra, har träffat flera personer som just nu är på flykt från sina hus och rapporterar från ett flyktingläger i staden.Men när han förberedde sig för att prata om sina möten med flyktingar i går kväll i onsdagens program, fann han att han inte kunde hålla tillbaka sina känslor.

Mer än att bara vara trött och grinig, så är det inte med mig. Tack till alla som har noterat! Det sa Melodikryssets programchef Anders Eldeman i P4 Extra den 20 januari.Anders Eldeman ersätts i Melodikrysset av Titti Schultz, programledare för P4 Extra, och Lasse Persson, P4 Extra flygande reporter.För att uttrycka det enkelt, vi är här för att hjälpa en arbetskamrat som har problem. Titti Schultz och Lasse Persson rapporterar att lyssnarna har samlat sig med “massor i peppar och goda råd”, så de har bestämt sig för att börja laga mat.

Fakta och bio om Titti Schultz Lasse Persson Familj

  • Lasse Perssons bakgrund är bland annat tid som journalist på P4 Stockholm.
  • Han gick med i P4 Extra som flygande reporter för ett år sedan.
  • Hans publik brukar följa honom över hela Sverige, men de senaste dagarna har han varit i Polen, nära gränsen till Ukraina, där han har stött på människor som flyr från lagen.
  • Barn, säger han, utgör en stor del av de människor han har träffat, och många av dem är för unga för att helt förstå allvaret i situationen.
  • Det är hemskt att dessa saker har inträffat.
  • Igår vid midnatt råkade jag träffa en hona som satt på en buss till Sverige.
  • Hon kommer aldrig att glömma dagen då hon gick ombord på en buss till en främmande nation; upplevelsen kommer att vara med henne för alltid.


Enligt Lasse Persson hade flickan svårt att förstå varför hon och hennes mamma var tvungna att lämna deras hus.Jag reflekterar ofta över mina fyra unga avkommor.Jag skulle ändå vilja vara närvarande för att berätta sanningen, fortsätter han.Trots att de tvingats överge sina hem och ägodelar på jakt efter säkerhet, har de individer han har mött visat honom “fantastisk värme”, tillägger han.Människorna här, säger han, är förvånansvärt trevliga och omtänksamma, trots allt som händer.Titti Schultz och Lasse Persson sällar sig denna vecka åter till Anders Eldeman i Melodikrysset som vikarier.


Än i dag fortsätter Anders Eldeman att må dåligt.Andra som blev bitna av en prärievarg förra veckan har bestämt sig för att hålla koll även denna vecka. “Det är mer än bara det faktum att jag nyser, hostar och droppar av svett.Det sa Anders Eldeman, programchef för Melodikrysset, i P4 Extra den 20 januari.
I musikaliska termer är ett melodrama en koral.Som familj kan man spela rollen som musikdetektiv på Melodikrysset-programmet.Frågor om musik och musiker diskuteras i Melodikrysset.


Fyll i kriskors-rutnätet för en chans att vinna aprikosen och de fina priserna som visas i showen.Anders Eldeman är sjuk den 15 januari och Titti Schultz och Lasse Persson tar därmed över som programledare.Först med och tävla om Melodikryssets priser Om du vill att din lösning ska övervägas behöver du skicka in kristallen antingen genom Melodikrysset-appen, via posten eller genom detta formulär på vår hemsida enligt anvisningarna.Vi behöver höra från dig senast kommande torsdag om huruvida du kan vara med på dragningen eller inte.


Du kan inte lägga till hyperlänkar eller bilder för att försköna ditt svar.Eftersom Anders Eldeman, programmets populära programledare, har drabbats av covid kommer programmet inte att sändas lördagen den 15 januari.Istället får vi lyssna på Melodikryssets programledare, Titti Schultz och Lasse Persson.Anders Eldeman, programledare för Melodikrysset, säger: “Jag håller mig avskild, och jag mår bra under omständigheterna.För att få ditt svar övervägt måste du skicka in krysset med antingen Melodikrysset-appen, vanlig post eller formuläret på den här sidan.Vi behöver höra från dig senast på onsdag så att du kan vara med i dragningen.

Titti Schultz Lasse Persson Familj