Ellen Bergström Föräldrar ,Gammal ,Tillgångar ,yrke

Ellen Bergström Föräldrar

Detaljerad information om Ellen Bergström

ålder33 år
FödelseortVingåker
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumNovember 7, 1989
yrkeSkådespelerska
Civilståndsambo med Niclas Lij
föräldrarellen bergström maria larsson
familjKajsa Bergström
barnkommer att uppdateras snart
partnerNiclas Lij
vikt62 kg
längd159 cm

Ellen Bergström Biografi

Ellen Bergström är en känd svensk konstnär och målare som har gjort ett betydande genomslag inom samtidskonsten. Hon föddes 1989 i Stockholm och började sin karriär som målare i tjugoårsåldern. Bergströms passion för konst började tidigt i hennes liv och hon studerade vid Kungliga Konsthögskolan i Stockholm där hon utvecklade sin unika stil och teknik. Efter examen började hon ställa ut sina verk på gallerier och museer över hela Sverige, och fick snabbt erkännande och beröm för sina djärva och uttrycksfulla målningar.