Thu. Dec 1st, 2022

Ellen Bergström Föräldrar /\ Hennes mamma och pappa är Maria Larsson och sten Bergström. Den svenska influencern och ishockeyspelaren Ellen Lisa Maria Bergström föddes den 7 november 1989 i Vingaker.

Ellen Bergström tävlade 2008 på provet för att bli medlem i det svenska rockbandet Kick. Tävlingen vanns av henne i det evenemanget. Bergström gjorde sitt första Instagram-inlägg 2011, och han steg snabbt till att bli det svenska kontot med flest följare.2015 uppträdde Bergström i Snövit – Musikalen på Stockholms Maximteatern. Från 2016 fram till 2017 var Ellen Bergström radiovärd på Vakna för NRJ. Dessutom medverkade hon i 2017 års upplaga av Let’s Dance. Ellen Bergström har även medverkat i Masked Singer Sweden i rollen som Enhörningen. Han vann den femte säsongen av Mullvaden 2021.

Fakta och bio om Ellen Bergström Föräldrar

  • Ellen Bergström och Niclas Lij är ett gift par som väntar sitt första barn 2020.
  • Under sina 32 år har Ellen Bergström åstadkommit mycket.
  • Hon har medverkat i en mängd olika shower, från “Masked Singer” till “Let’s dance”.
  • Många är också nyfikna på hennes syster, pojkvännen, och Bachelor-profilen, Niclas Lij.
  • Som 32-årig influencer och professionell schackspelare har Ellen Bergström redan åstadkommit mycket i sin karriär.
  • Hon är känd för sin huvudroll i 2011 års serie “Elsas värld”, som anpassades efter romanen med samma namn av Sofi Fahrman.
  • Hon har sedan dess deltagit i “Let’s Dance” och lanserat en framgångsrik YouTube-kanal med över 40 000 prenumeranter och ett Instagramkonto med över 380 000 följare.
  • Här är fem saker du bör veta om Ellen Bergström, en mångbegåvad kvinna som åtminstone är en person som intresserar många.


När han deltog i “The Bachelor” valde 36-årige Niclas Lij slutligen Johanna Scortea som sin sista rosmottagare.Men den passionerade omfamningen varade inte särskilt länge.Parets förhållande skulle ha runnit ut i sanden när de återvände till Sverige från sin tv-sända smekmånad.Efter det träffades Niclas och Ellen och rykten om huruvida de var ett par eller inte cirkulerade ännu en gång.I början av 2018 avslöjade paret att de var i ett romantiskt förhållande.


Det har hänt ganska mycket i Ellen Bergström och Niclas Lijs liv sedan deras uppbrott tillkännagavs.
Elsy, deras dotter, fyller två i april och de har blivit föräldrar.Lika populär på Instagram som hennes syster Ellen är 30-åriga Kajsa Bergström.Hon har två barn och bor fortfarande i Vingaker, orten där Bergströms förfäder växte upp.Ellen Bergström är inte bara en skicklig skridskoåkare, utan också en duktig sångerska.
I den första säsongen av “Masked Singer Sweden” avslöjade hon sin sångtalang.


I showen var hon utklädd för en öronljuddsupplevelse.Hon var en av de två sångarna för bandet “Kick” också.För ungefär ett år sedan skrev 32-åriga Ellen Bergström ett innerligt Instagram-inlägg om allt som stressar henne i hennes roll som mamma, i hopp om att uppmuntra andra mammor som kanske känner igen sig i hennes ord men ständigt konfronteras med hjärtevärmande berättelser i vilket tycks vara lätt att bilda familj.


Att vara mamma, ha en karriär och att behålla sin egen identitet är en utmanande jonglering.Det verkar som om alla andra har det så lätt, och ändå är jag här.Det är ett helt nytt liv för mig, där jag noggrant måste förbereda varje aspekt av det in i minsta detalj”, skriver Ellen och fortsätter, “Det är mycket press.
“När jag tänker på att jag inte har varit så nära som jag kunde ha varit, att jag inte har hjälpt Elsy att få henne D-droppar, att hon har suttit för långt framför tv:n, att vi inte har gått av uppkörd väg och snubblade på vad som helst, jag blir orolig.I så fall var det uppenbarligen inte på riktigt.Möjligen i framtiden när Elsy är lite äldre, men inte just nu när hon är frisk 1,5 år.Dessutom är hon en väldigt trevlig person.

Ellen Bergström Föräldrar