Fri. Dec 2nd, 2022

Ellen Bergström Pojkvän /\ Nicklas Lij heter hans flickvän. Efter år av korrespondens på nätet träffades Ellen Bergström och Bachelor-profilen Niclas Lij äntligen personligen på ett speed dating-event i Stockholm. Ellen och Niclas visste båda att varandra skulle vara där innan evenemanget ens ägde rum, så de ägnade kvällen åt att gå runt för att presentera sig för varandra och starta ett samtal. Efter två timmar berättar de om kvällens händelser i en intervju i Malou.

Då klickade vi ganska snabbt tror jag, säger Ellen innan Niclas avbryter:Ja, kvällen avslutades med att vi satt och pratade mycket. Och så var vi helt ensamma och ensamma efter det. Vi fanns alltid där för varandra. Nu när det har gått tre år sedan de sågs senast visar komikern sin uppskattning för tiden de tillbringade tillsammans genom att skicka en söt bild till sina gamla vänner.

Fakta och bio om Ellen Bergström Pojkvän

 • Ellen gick igenom en tuff upbrott från tidigare pojkvännen Mike Radoor när hon aktivt deltog i Let’s Dance 2017.
 • De hade nyligen flyttat in i en lägenhet tillsammans, och deras blommande kärlek testades när hon plötsligt dök upp på Instagram med några oroande nyheter.
 • Ett riktigt svårt inlägg för mig att skriva.
 • det sista jag vill höra är “du och M är så himla fina ihop, vad kul att ni köpt lägenhet!”
 • Jag måste fortsätta.
 • Ja, Mike och jag är inte längre ett par.
 • Om du letar efter mig, bry dig inte om att försöka få kontakt med någon ny eftersom jag inte är intresserad av det alls.
 • Livet blev dock inte som Ellen Bergström hade tänkt sig; snarare visade det sig vara mycket bättre.
 • Hon firar nu sin stora kärlek, Niclas, och berättar om sin glädje över att han är så bra med deras dotter, Elsy, som föddes i april 2020.
 • OS-hockeyspelaren och sociala medier-influensern Ellen Bergström, 31, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 36, har varit ett par de senaste fem åren.
 • De delar Elsy, deras snart 2-åriga dotter.


Efter reaktioner på Ellen Bergströms Instagramuppdateringar har det blivit klart att paret går skilda vägar.
Ellen Bergström dokumenterade händelser på sin Instagram som antydde att hon skulle slå till på egen hand.Förändringarna speglade en stor övergång för familjen; särskilt, Ellens planer på att köpa ett hem på egen hand signalerades av den senaste informationen.Honor berättade för sina följare att hon hade en ensam måltid innan hon läste husets kontrakt. “


Jag slog rekordet!!!!”Har varit tillsammans med Niclas i tre år; vårt är det längsta förhållande jag någonsin haft.Det är också det BÄSTA jag någonsin har haft.Niclas är en riktig livssvindlare.Vi har väldigt roligt tillsammans, och jag känner mig bekväm med att berätta vad som helst för honom; en av de viktigaste sakerna i ett förhållande för mig är att känna mig säker nog att vara mig själv runt honom.För att säga det rakt ut, jag är en blomma.


Och det ska jag göra med Niclas.Vidare skriver hon, “han är världens bästa pappa till Pälsan.
“Och det finns många kommentatorer som är nöjda med parets hjärnor.En skriver, “Grattis till ert tredje år tillsammans och lyckönskningar i alla era dagar.Att Ellen Bergström planerade att köpa ett sommarhus verkar vara mindre dramatiskt än man först trodde.


I en andra Instagram-incident hånar hon sin pojkväns ryktena och avslöjar att paret inte har några planer på att göra slut eftersom hon istället vill köpa ett hus till sig själv.Hon skriver, “Det är en dröm för mig att bygga ett litet hus helt själv.”Hon fortsätter med att säga att Niclas Lij redan har ett sommarhus i Stockholm, men paret planerar att skaffa ett i Läppe, utanför Vingaker.Efter vad som verkar ha varit en lyckad affär med medieprofilen och numera maken Samir Badran avslöjade Ellen Bergström i ett Instagram-inlägg att hon nu är ägare till ett sommarhus.

Ellen Bergström Pojkvän