Julia Dufvenius Föräldrar ,Gammal ,Tillgångar ,yrke

Julia Dufvenius Föräldrar

Detaljerad information om Julia Dufvenius

ålder47 år
FödelseortGothenburg
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumOctober 8, 1975
yrkesvensk skådespelerska
CivilståndChristopher Wollter
föräldrarLena Dufvenius
familjTilde Wollter
barnTilde Wollter
partnerChristopher Wollter
vikt53 kg
längd168 cm

Julia Dufvenius Biografi

Julia Dufvenius är en välkänd svensk skådespelerska och artist som har gjort ett betydande inflytande inom teater, film och tv. Hon föddes 1975 i Stockholm, Sverige, och började sin karriär som skådespelerska i tjugoårsåldern. Dufvenius passion för skådespeleri började tidigt i hennes liv och hon studerade vid det prestigefyllda Dramatiska Institutet i Stockholm, där hon utvecklade sitt hantverk och finslipade sina kunskaper. Efter examen började hon arbeta i olika teaterproduktioner och fick snabbt erkännande och beröm för sina föreställningar.