Fri. Dec 2nd, 2022

Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar /\ 5 Karl Fredrik växte upp i ett rebrokvarter känt för sina många kyrkor innan han flyttade till Närkes Kil med sin familj. Hans mamma var växeltelefonist och hans pappa var en noggrann fastighetsförvaltare. Han har också ett syskon. I en intervju för tidningen Hänt berättar Karl Fredrik om sin yngre bror. Karriärvägen rör sig i snigelfart, precis som ens personliga liv. Här berättar Karl Fredrik Gustafsson om sin kärlek till sambon Petter, sina drömmar om att flyga och det romantiska friteriet han hittade på Gotland. Jag insåg hur mycket jag avgudar den här mördaren. Sedan frågade jag: “Ska vi inte arbeta för att förälska oss själva?”

Trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson har på kort tid vunnit massiv popularitet på TV4. Hans charmiga sätt i programmet “Karl Fredrik på sterlen” har fångat tittarnas uppmärksamhet, och han vet mycket väl att de suckar av nyfikenhet när Ernst Kirchsteigers svarar på deras frågor.Den senaste strävan av livsnjutare Karl-Fredrik Gustafsson är släppet av en mousserande vinterrosé, som fick Systembolagets hemsida att hacka eftertänksamt.

Fakta och bio om Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar

  • I mer eller mindre utsträckning var det självklart att Leif Mannerström skulle välja köksvägen.
  • Hans föräldrar var båda kockar, hans farföräldrar var kockar och hans mamma arbetade i restaurangbranschen, så han blev aldrig hungrig.
  • Men eftersom Leif tittade på tv-programmet “Vem tror du att du är” hittades inga fler kocks tillbaka i byxorna.
  • Men bristen på sidanvävare, fetma, brutalitet och långa familjekonstellationer kvarstår.
  • Som ung drömde jag alltid om att bli fältpilot, men jag blev borttagen från den senaste provet.
  • Jag var krossad över att förlora mitt drömjobb.
  • Pli kock, pappa.
  • Det grundläggande mänskliga behovet av mat är universellt.
  • Men man ska verkligen bli bra och lägga ut saker som folk bryr sig om.
  • Och han såg att jag lärde mig mina första läxor på en riktigt tuff arbetsplats: i tarmen på Svenska Amerikalinjens Kungsholm.


Jag träffar Leif i det enorma hemtrevliga köket i Tvärredslund, ett gammalt pensionat utanför Ulricehamn i Tvärred.Även om faderns sida av hans agerande var äventyrlig och konstnärlig såg modersidan fäderna påmödernet slet som fattiga torpare och bönder på den sörmländska landsbygden.Genom mitt släktträd har jag fått veta att jag är släkt med uppmärksammade svenskar som Raoul Wallenberg, Viktoria Tolstoj, Ivar Lo-Johansson, och Tage Danielsson med flera.


Men jag kunde inte drömma om det faktum att min älskade bondefar var en brottsling och inte avvek alltför långt från mainstream i sin förmåga att sakna skogen för träden.Leifs barndom och ungdom var ganska svår.Hans föräldrar, den charmiga stockholmska sockpoppern Gösta Mannerström och den unga skönheten Anna från Sorunda, var ännu inte överlyckliga över utsikten att bli föräldrar; när Leif var ett år tog de honom till flera hus.Enligt Leif var både hans far och mor framstående medlemmar av Guds kyrka.
Mycket snabbt träffade hon en ny kille som hon gav en present till, men han visade lite intresse för att en ung person skulle flytta in med sin familj.


Som ett resultat såg jag inte mycket av henne.Cecilias pappa tog så småningom ansvaret över mig, eller rättare sagt, hans mamma.För det mesta bodde jag i hennes tvårumslägenhet i Stockholms trendiga stadsdel Söder.Hon var en charmig och karismatisk frontfigur som inte liknade Julia Ceasar.Hon ägnade sitt liv åt att laga mat på sin restaurang och under sina yngre år hade hon ett snacksställ nära Longholmens färjeläge.Leifs mormor Cecilia, som då var 56 år, tog födelsen av sitt barnbarn med stor glädje.

Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar