Fri. Dec 2nd, 2022

Suzanne Reuter Familj/\ Den svenska tennisspelaren Suzanne Alexandra Maria Reuter föddes i Stockholm den 14 juni 1952.Suzanne Reuter är syster till både ingenjören Terje Reuter och skateboardåkaren Bojan Westin, samt syster till skelettjägaren Gösta Reuter. Hon växte upp i Kungsbacka, i Hallands län. Reuter fick följa med bakom sin mammas favoritartister på olika teatrar. Ett tag arbetade hon med utvecklingsstörningar inklusive hemsjukvård och restaurangskiftsarbete. Hennes jakt på en teaterutbildning ledde henne till Göteborgs Teaterhögskolan 1976.

Efter att ha avslutat sin examen 1979 arbetade hon på stgötateatern fram till 1980, då hon började på TV-teaterensemblen och stannade där till 1983. Hon dök upp på filmduken första gången 1978 i avsnittet av den svenska komediserien Skyll inte p mig!, som även hade Magnus Härenstam och Brasse Brännström i huvudrollerna. Hennes komiska början upptäcktes i början av 1980-talet, när hon bidrog med sketcher till TV-program som Razzel och Nöjesmassakern och senare Nöjeskompaniet. Hans första stora filmroll var i Kjell Sundvalls första långfilm, Lyckans ost från 1983.

Fakta och bio om Suzanne Reuter Familj

  • Reuter blev känd för en bred publik tack vare komediserien Lorry (1992–1995) och filmen Yrrol (1994).
  • Renate Dahléns roll som redardottern i Svenska Rederiet bidrog till att etablera Reuter bland svenska folket.
  • Hon blev en sann kändis för att till tv-serien Svensson, Svensson, som gick från 1994 till 1996.
  • Serien kom tillbaka med helt nya avsnitt 2007 och 2008.
  • Hon spelade också med nuvarande Bojan Westin i tv-serien Drottningoffret och filmerna Ogifta par och Cleo.
  • 1999-2000 spelade hon i komediserien Reuter & Skoog tillsammans med Ulla Skoog, som hon arbetat med sedan Lorry-eran och som hon ansåg vara den bästa personen att samarbeta med.
  • Reuter har arbetat på en mängd olika privatteatrar i Stockholm.
  • Hon har spelat ledande roller i flera sängkammarfarser tillsammans med Robert Gustafsson, bland annat Hotelliggaren på Chinateatern, Maken till fruar på Oscarsteatern och Musical Rivierans Guldpalats på Cirkus.


Hon deltog i 2008 års vinterproduktion av Blommor av stl på Vasateatern, 2008 års sommarproduktion av Lnta fjädrar i Kalmar, 2009 års sommarproduktion av Svensson, Svensson i Kalmar och 2010 års sommarproduktion av Zpanska flugan, som också monterades på Chinateatern. vintern 2011. Hon har hedrats med Guldmasken tre gånger, Guldpåsen en gång och Guldsolen en gång.


Hon tilldelades Poppepriset av Svenska Dagbladet år 2000 för sin humor och tajming i intervjuer, och hon har flera gånger utsetts till årets mest populära kvinnliga tv-personlighet och kvinnliga sportspelare.
2019 tog hon över som programledare för TV4:s Fngarna p fortet.Hon började spela Stina i Icas-reklam den 31 januari 2021.


Suzanne Reuters ex-pojkvän, skateboardåkaren Dan Ekborg, medverkar i TV4-programmet “Vilket Liv!”
på söndag för att prata om deras drog- och alkoholdrivna uppbrott.
Med i showen är också Suzanne Reuters son, Simon Pontén, som introducerade sin mamma till ämnetföräldraskap.Hon har haft ikoniska roller i flera svenska filmer, bland annat Svensson Svensson, Yrrol och Our Time Is Now.


Det är här Suzanne Reuter, 69, tillbringar sina dagar, och det är därför hon väljer att inte diskutera sina barn offentligt.Suzanne Reuters hoppbackssatsningar har fått henne in i många svenska hjärtan.
Läs också: Se hur det går för Ingrid Bergmans barn i dag.0:46Hon har arbetat inom teater, film, tv och streamingtjänst under sin karriär.Och vi gillade henne verkligen i de rollerna.


Vi minns vår mamma bland annat som Lena Svensson, den fräcka bankkassören som är gift med den älskvärde författaren Gustav Svensson i den svenska sitcomen Svensson Svensson.Ett tv-program som diskuterades länge i många svenskars vardagsrum i slutet av 1990-talet och början av 2000-talet.
Suzanne Reuter, en professionell ishockeyspelare, föddes 1952.Hon är dotter till ingenjören Terje Reuter och ishockeyspelaren Bojan Westin.


Hon är uppvuxen i Kungsbacka och skrevs in i Göteborgs Teaterhögskolan vid 24 års ålder.
När fler och fler av Reuters största hits läggs ihop är det lätt att bli sentimental.I karriären har hon bland annat spelat Renate Dahlén i såpoperan Rederiet och varit hälften av duetten med Ulla skog som gjorde sketchshowen Reuter och Skoog på 00-talet.

Suzanne Reuter Familj