0 0
Read Time:39 Second
Suzanne Reuter Familj

Detaljerad information om Suzanne Reuter

ålder70 år
FödelseortStockholm
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumJune 14, 1952
yrkeActor
Civilståndgift
föräldrarBojan Westin
familjkommer att uppdateras snart
barnLukas Pontén, Simon Pontén, Joakim Pontén
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd1.57 m

Suzanne Reuter Biografi

Suzanne Reuter är en välkänd svensk skådespelerska, mest känd för sina roller i populära filmer och tv-serier. Hon föddes den 14 juni 1952 i Stockholm, Sverige, och började sin skådespelarkarriär i början av 1990-talet. En av hennes första stora roller var i filmen “Jalla! Jalla!” år 2000, vilket var en stor kommersiell och kritikerframgång i Sverige och bidrog till att etablera henne som en begåvad skådespelerska. Detta följdes av en rad framgångsrika filmer som “Jävla Åmål” (1998), “Jalla! Jalla!” (2000), “Torka aldrig tårar utan handskar” (2007) och “De osynliga” (2002).

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %