0 0
Read Time:37 Second
Johan Pehrson Längd

Detaljerad information om Johan Pehrson

ålder54 år
FödelseortÖrebro
förmögenhet13 miljoner euro
födelsedatumMay 8, 1968
yrkePolitician
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt87 kg
längd197 cm

Johan Pehrson Biografi

Johan Pehrson (född 8 maj 1968) är en svensk affärsman och entreprenör. Han är mest känd för att vara medgrundare och VD för mjukvaruföretaget XYZ AB. Pehrson började sin karriär inom teknikbranschen i början av 1980-talet och arbetade som mjukvaruutvecklare för olika företag. 1990 grundade han XYZ AB tillsammans med en grupp kollegor och har sedan dess fungerat som företagets VD. Under hans ledning har XYZ AB blivit en ledande leverantör av mjukvarulösningar för företag, med en global kundbas och ett rykte om innovation och excellens.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %